Τηλεοπτική εξέλιξη: Τέλος η συνεργασία STAR- Καπουτζίδη -Δεν αναλαμβάνει τη σειρά...

1

Μία εξέλιξη που δεν την περίμεναν και που όπως φαίνεται τους δημιουργεί αρκετά προβλήματα αφού τα στελέχη του σταθμού πόνταραν πολύ σε αυτή τη συνεργασία. Κι είναι λογικό καθώς η
υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη έχει αποδειχτεί ότι είναι εγγύηση για καλό αποτέλεσμα και δη… υψηλές τηλεθεάσεις.  Τώρα ,λοιπόν, τα στελέχη του σταθμού αναγκάζονται να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους και να πρέπει να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην παραγωγή γνωρίζοντας ότι δεν θα φέρει πλέον την υπογραφή του πετυχημένου δημιουργού.

Εδώ και καιρό , πριν από μήνες, είχε γίνει γνωστό ότι το STAR ήθελε να βγάλει στην prime time ζώνη του μία καινούργια σειρά που θα ήταν διασκευή της ουκρανικής σειράς ,«Servant of the people» (μετ: «Υπηρέτης του λαού») ,στην οποία ένας απλός άνθρωπος, ένας δάσκαλος, αναλαμβάνει Πρωθυπουργός με σκοπό, όπως δηλώνει κι ο τίτλος, να υπηρετήσει σωστά τον λαό. Όχι, η σειρά δεν είναι… επιστημονικής φαντασίας αλλά κωμωδία και έχει διασκευαστεί σε αρκετές χώρες ενώ πριν από μήνες το κανάλι της Κηφισιάς απέκτησε τα δικαιώματά της για τη χώρα μας. Τα στελέχη του σταθμού λοιπόν είχαν ζητήσει από τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναλάβει τη διασκευή, ενώ τον… πίεζαν να πρωταγωνιστήσει αλλά και να σκηνοθετήσει, ενώ επιθυμία τους ήταν να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2018.

Σύμφωνα ,όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία αυτή χάλασε και λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του αλλά και γιατί όπως φαίνεται το όλο στόρι της σειράς δεν… εξιτάρισε το δημιουργό. Κι η αλήθεια είναι ότι εδώ και χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει δεχτεί πολλές προτάσεις είτε για δικά του σενάρια είτε για διασκευές και έχει αρνηθεί αποδεικνύοντας ότι δεν… καίγεται να κάνει κάτι μόνο και μόνο για να το κάνει!

Σε συνδυασμό λοιπόν με τις πολλές ακόμα επαγγελματικές υποχρεώσεις του το καθημερινό πρόγραμμά του δεν του επέτρεπε να ασχοληθεί όσο έπρεπε με τη διασκευή και στη συνέχεια με τα γυρίσματα οπότε χάλασε τη συνεργασία. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από τη σειρά τα στελέχη του STAR επανεξετάζουν το αν τελικά θα βγάλουν τον «Υπηρέτη» τους ή θα τον αφήσουν και θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι άλλο για το δεύτερο μισό της σεζόν!

Πηγή:Γρηγόρης Μελάς-Newsit

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάρα πάρα πάρα πολύ κριμα!Ήταν ευκαιρία για το σταρ να δει 25αρια!
    Άσχετο αλλά αξίζουν εκατομμύρια συγχαρητήρια σε αυτόν ή αυτήν που ανανέωσε το site.Μονο μια ένσταση.Νομιζω ότι είναι καλύτερο το όνομα του δημοσιογράφου στις αναρτήσεις να μη γράφεται με κόκκινο όπως ο τίτλος γιατί ίσως λίγο μπερδεύει. Το λέω με κάθε επιφύλαξη και φυσικά εκφράζοντας το προσωπικό μου γούστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !