Ο Θανάσης Πασσάς έχει τη φετινή σεζόν διπλή παρουσία στην tv, από τη μια στο ''Late Night'' και από την άλλη στο ''Talking Nomads''.

Ο ίδιος μιλά στην εφημερίδα, Real News, κι απαντά για όλα...

Ποιο είναι το αγαπηµένο σου τηλεοπτικό πρόσωπο και γιατί;  

Το αφεντικό µου. Ο λόγος; Επειδή µε πληρώνει. Για να σοβαρευτώ, υπάρχουν πολλά αξιόλογα πρόσωπα που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Και µπροστά, αλλά και πίσω από τις κάµερες. 

Αγαπηµένο πολιτικό πρόσωπο;  

Κανένα! Όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι και το βλέπουµε τα τελευταία 30 χρόνια. Απλά αλλάζουν οι οµιλίες, τα ντυσίµατα ,και το χρώµα των παρατάξεών τους. Όταν συµβαίνει κάτι που είναι για σάτιρα, το κάνω. Να έχω κάποιο συγκεκριµένο πρόσωπο να το ξεχωρίζω και να ασχολούµαι µε αυτό, όχι, αρκετή διαφήµιση έχουν από αλλού, δεν χρειάζεται να ασχοληθώ κι εγώ µαζί τους. Φτάνει.  

Την Κατερίνα Καινούργιου τη στεναχώρησες που δεν ήθελες να µιλήσεις στην εκποµπή της. Γιατί της το έκανες αυτό; 

∆εν την είδα στεναχωρηµένη. Εξάλλου, αυτό είναι το χιούµορ µου, τη θεωρώ ευφυή άνθρωπο ώστε να το αντιληφθεί. Τώρα, άµα δεν το κατάλαβε, ή δεν είναι ευφυής ή δεν έχει χιούµορ. Γενικά δεν πιστεύω στη δικαιολόγηση της σάτιρας. Χάνεται το αστείο µετά.  

Δήλωσες ότι δεν έχεις κάνει ποτέ κάµπινγκ, γιατί σου αρέσει η άνεση. Να υποθέσω ότι δεν θα πήγαινες στο «Nomads»; 

Σωστά, δεν θα πήγαινα ούτε στο «Nomads» ούτε στο «Survival». Και στα δύο ταλαιπωρείσαι, απλά το ένα έχει έπαθλο 150.000 ευρώ, ενώ το άλλο έχει 150.000 προβλήµατα. Βέβαια, το έπαθλο είναι το µόνο δέλεαρ, αλλά ποιος µου εγγυάται ότι θα αντέξω µέχρι το τέλος;  

Περίµενες ότι ο τρόπος που προσεγγίζεις τα πράγµατα θα είχε τέτοια απήχηση;  

Ναι, το περίµενα. Ο κόσµος έχει βαρεθεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια. Όλοι οι Ελληνες είναι κριτές των πάντων, οπότε εγώ είµαι το πρόσωπο της φωνής τους (σ.σ.: γελάει)!  

Από το «Ό,τι να ’ναι» στον ΣΚΑΪ, τι κρατάς;  

Τα πάντα! Ο Μάνος και ο Πέτρος ήταν το καλύτερο σχολείο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]