Θετική εξέλιξη για το MEGA-Δες το σχέδιο επανεκκίνησης...

0

έτσι θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια - Όλο το ρεπορτάζ....

Θετικά μηνύματα πήραν από τον κ. Αθανασόπουλο, κορυφαίο στέλεχος της Alpha bank, οι εργαζόμενοι του Mega που συναντήθηκαν μαζί του χθες το μεσημέρι. Όπως ενημερώθηκαν, η μόνη εναπομείνασα διαφορά με τους μετόχους του σταθμού αφορά το ύψος του επιτοκίου.

Ωστόσο, γίνονται κινήσεις και από τις δυο πλευρές, ώστε να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο. Αν όλα εξελιχθούν καλά, την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξει συνολική συμφωνία επί του επιχειρησιακού σχεδίου, το οποίο έχει υποβληθεί.

Τι θα προβλέπει αυτή:
 — Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δηλαδή «ζεστό» χρήμα, 15 εκατ ευρώ από τους μετόχους (δηλαδή, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη -εφόσον συμμετάσχει).

— Ένταξη της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (ιδιοκτήτριας του σταθμού) στο άρθρο 106 β του πτωχευτικού κώδικα. H δικαστική απόφαση ενδέχεται να εκδοθεί δυο μήνες μετά την υποβολή της αίτησης.

— Καταβολή ενός μέρους της μισθοδοσίας των απλήρωτων εργαζομένων. Έτσι κι αλλιώς, οι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν την αποκατάσταση της μισθοδοσίας -με βάση το σχέδιο που έχουν υποβάλει. Τα δεδουλευμένα θα καταβληθούν σε βάθος 12μήνου.

— Με βάση τον χρόνο διεξαγωγής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες (το ΕΣΡ φαίνεται ότι θα τον προσδιορίσει για τον Φεβρουάριο), το πιθανότερο είναι ότι το Mega δεν προλαβαίνει τις ημερομηνίες. Έτσι, οι μέτοχοί του αναμένεται να διεκδικήσουν άδεια με όχημα άλλο εταιρικό σχήμα. Και στη συνέχεια, η εταιρεία που θα έχει πάρει την άδεια θα μπορεί να συμπράξει με την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

Οι εργαζόμενοι έφυγαν από τη συνάντηση περισσότερο αισιόδοξοι από όσο μπήκαν.

Aixmi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !