Παρά τις διαρροές των Τραπεζών περί του αντιθέτου ,«Δεν είναι ένα σχέδιο βιώσιμο για το κανάλι» η πρόταση που πήραν στα χέρια τους οι μάνατζερ των μετόχων του MEGA. Αυτό τουλάχιστον
προέκυπτε από τις πρώτες συζητήσεις εχθές το απόγευμα με τα περιβάλλοντα, τόσο της πλευράς Βαρδινογιάννη όσο και της πλευράς Μαρινάκη. Διότι σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί ότι και οι δυο μέτοχοι έχουν ξεκάθαρα κοινή γραμμή. Δηλαδή ,δεν θεωρούν ότι η πρόταση των Τραπεζών διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του καναλιού για τα επόμενα χρόνια, αφού υπάρχει θέμα με τα επιτόκια, αλλά και τις απαιτήσεις συνολικά.

Έτσι, λοιπόν, τα επόμενα 24ωρα θα ενημερωθούν προσωπικά οι μέτοχοι από τους συνεργάτες τους και εκτός απροόπτου, Δευτέρα ή το αργότερο μέχρι την Τρίτη, θα αποφασίσουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματά τους. Αν δηλαδή θα απαντήσουν, ζητώντας κάποια βελτιωμένη πρόταση, ή αν θα αναλάβουν κάποια άλλη πρωτοβουλία.

Τέλος, σημειώνεται ότι την ίδια ώρα – διακριτικά, αλλά σαφέστατα-, έχει ενταθεί η πίεση των υπολοίπων ιδιοκτητών της τηλεόρασης. Από τη μια πιέζουν να τελειώνει το ιδιότυπο καθεστώς λειτουργίας του MEGA, δηλαδή να έχει διαφημιστικά έσοδα, χωρίς να έχει πρόγραμμα και χωρίς να πληρώνει τους εργαζόμενου, και από την άλλη ξεκαθαρίζουν (προς τις Τράπεζες) ότι δεν θα δεχθούν ειδική μεταχείριση για την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, δηλαδή να εξασφαλίσει ευνοϊκότερα επιτόκια, σε σχέση με αυτά που απολαμβάνουν οι ίδιοι για τα κανάλια τους.

Enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]