«Ο Λιάγκας, ο Κωστόπουλος και ο Αρναούτογλου, που έκαναν late night, δεν έχουν...»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο
Jeremy είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς youtubers σήμερα με κοινό που ξεπερνά τις 500.000, με αποτέλεσμα σήμερα, στα 27 του,  να μην χρειάζεται να δουλεύει και κάπου αλλού για να ζει.

Είναι όντως τόσο υψηλές οι απολαβές από το YouTube που μπορεί κάποιος να ζει αποκλειστικά απ’ αυτό; «Όχι, δεν ισχύει. Βγάζεις πολύ λίγα χρήματα από το συγκεκριμένο Μέσο μεμονωμένα. Σε σχέση με την Αμερική, είμαστε 12 φορές κάτω στις αμοιβές. Είναι λογικό, λόγω της αγοράς. Προσωπικά έχω συμβόλαια με εταιρείες που με χορηγούν και στα social media και κάνω ανεξάρτητα διαφημιστικά και βιντεοκλίπ» εξηγεί.

Με τόση απήχηση και επίδραση στους νέους, απορώ πως ακόμα δεν τον έχουμε δει στην τηλεόραση. «Μου έχουν γίνει προτάσεις για να συμμετάσχω σε τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά απλώς δεν ήθελα. Έκανα άλλα, διαφορετικά πράγματα. Φοβάμαι μην αλλοιωθώ μέσω της τηλεόρασης και ιδανικά θέλω να έχω τη σκηνοθεσία και το σενάριο της εκπομπής, αν κάνω ποτέ. Έχω πολλές ιδέες, αλλά δεν έχω καταθέσει ποτέ πρόταση σε κανάλι. Μου αρέσει πολύ και η μυθοπλασία, αλλά σίγουρα θα έκανα κάτι κωμικό. Επιπλέον, έχω κάνει μια ταινία μικρού μήκους σε σενάριο και σκηνοθεσία δικά μου και τώρα ετοιμάζω μια δεύτερη. Συνήθως κάνω πράγματα που αρέσουν σε μένα, δεν κάνω κάτι που θα μου φέρει αποκλειστικά και μόνο views. Ακόμα κι αν σχολιάσω ένα mainstream θέμα, το κάνω γιατί θέλω να το κάνω. Προσέχω πάντα να βγάζω προς τα έξω ένα καλό αποτέλεσμα που να με αντιπροσωπεύει».

Μιλώντας για σχολιασμό mainstream θεμάτων, το μυαλό μου πάει, μεταξύ πολλών άλλων, στα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, στη «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι και στην «Πιο ωραία στην Ελλάδα» του Κωνσταντίνου Κουφού που έχει σχολιάσει μέσα από βίντεό του. Έχει ενοχληθεί ποτέ κάποιος τόσο που να του ζητήσει το λόγο; «Με έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι που έχω σχολιάσει, κυρίως όμως σε φιλικό επίπεδο, και πήγαμε και για καφέ. Σπανιότερα έχει τύχει κάποιοι να με βρίσουν. Αλλά ξεκαθαρίζω πως δεν σχολιάζω από κακία, ούτε έχω κάτι προσωπικό με κάποιον. Σχολιάζω μια δουλειά που βλέπω, μου αρέσει να τους πειράζω και βλέπω τη μεγάλη ανταπόκριση που έχουν αυτά από τον κόσμο».

Στο τελευταίο βίντεό του σατίρισε το Late Night του Γιώργου Λιάγκα και το πρώτο κομμάτι της εκπομπής κατά το οποίο σχολιάζονται από τον παρουσιαστή θέματα της επικαιρότητας. «Θεωρώ πως αυτό που είδαμε ήταν κάτι που ο Λιάγκας δεν ξέρει να κάνει. Του έγραψαν κάποια κείμενα με σκοπό το να είναι κωμικά, απλά και μόνο στηριζόμενοι στον τρόπο που γίνεται στην Αμερική. Μόνο που στην Αμερική τα γράφουν ειδικοί στο κομμάτι αυτό κι επιλέγουν έναν performer που μπορεί να αντεπεξέλθει. Σίγουρα ο Λιάγκας, ο Κωστόπουλος και ο Αρναούτογλου, που έκαναν late night στο παρελθόν, δεν έχουν την παραμικρή επαφή με το κομμάτι του stand-up comedian».

Ο Jeremy Κάθε δεύτερη Τρίτη βγαίνει στο κανάλι του η εκπομπή JZ που κάνει με τον Ζήση Ρούμπο. Μαζί είναι και στις παραστάσεις stand-up που παρουσιάζουν φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !