Η Τσιμτσιλή δηλώνει: 'Το HAPPY DAY είναι η καλύτερη εξέλιξη στην επαγγελματική μου πορεία'

0

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή,που για ακόμη μια σεζόν παρουσιάζει κάθε πρωί το HAPPY DAY, μιλά για
την εκπομπή ,την απήχηση, αλλά και τον ανταγωνισμό...

Το «Happy Day» ,είναι η πιο ωραία επαγγελματική κατάκτησή της;

«Ναι, με όλη μου την καρδιά. Το “Happy Day στον Alpha” είναι η καλύτερη εξέλιξη στην επαγγελματική καριέρα μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω πετύχει έως σήμερα στη δουλειά μου, έπειτα από 16 χρόνια συνεχούς εργασίας. Έχουμε αναπτύξει με τους τηλεθεατές μια σχέση εμπιστοσύνης έπειτα από πέντε χρόνια καθημερινής πορείας στην πρωινή ζώνη. Το συμβόλαιό μου με τον Alpha λήγει το καλοκαίρι του 2018 ,και, αν ανανεωθεί, θα ήθελα πάλι να παλεύω στο ίδιο μετερίζι. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη ζώνη είναι μεγάλος και φέτος ίσως και πιο σκληρός από άλλες χρονιές, αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα» ,αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια μιλώντας στην ''Espresso''.

 Από πού αντλεί, όμως, η Σταματίνα χαρά για να τη μεταδίδει και στους τηλεθεατές της;  

«Από τα απλά καθημερινά πράγματα. Αυτή είναι η ευτυχία. Το χαμόγελο των παιδιών μου, η αγκαλιά του συζύγου μου, η υγεία των δικών μου ανθρώπων. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου αναθεώρησα πάρα πολλά. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε μια ολόκληρη ζωή να μας χτυπήσει την πόρτα κάτι πολύ σπουδαίο. Ένα λαχείο, ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο, μια δουλειά με πολλά χρήματα, μια θέση εξουσίας. Αυτά δεν είναι η καθημερινότητα. Το ''σ' αγαπώ'', όμως, το ''σ' ευχαριστώ'', το ''με συγχωρείς'' μπορεί να γίνουν μια γλυκειά καθημερινότητα στη ζωή μας και δεν κοστίζουν τίποτα να τα λέμε στους δικούς μας ανθρώπους. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αγαθά.  Πλέον με ικανοποιεί μια πιο γαλήνια και ήρεμη ζωή. Δεν έχω την τρέλα που είχα στα νιάτα μου. Τα πάντα αλλάζουν και όσο μεγαλώνουμε ψάχνουμε την ουσία και η ουσία βρίσκεται και στα “όχι” που θα πούμε και στην αφαίρεση. Αν και, μεταξύ μας, όταν βάζω τις κόρες μου για ύπνο δίνω και λίγο χρόνο σ' εμένα. Μου αρέσει να βλέπω τη σειρά, “Τατουάζ”, στον Alpha. Είμαι φανατική θαυμάστρια».

Η παρουσιάστρια αιφνιδίασε θετικά την Ελένη Μενεγάκη, όταν στην εκπομπή της δεύτερης είπε ότι θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της. Με την ίδια επιθυμία το αναφέρει και πάλι όταν τη ρωτάμε:

«Ναι. Το θέλουμε πολύ, τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι. Τα παιδιά είναι ευλογία και χαρά. Πάντως, είμαι στην καλύτερη φάση μου. Έχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που με αφήνει να έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω η ίδια τις κόρες μου. Το μεσημέρι είμαι κοντά τους για να τις ταΐσω, να τις παίξω, να τις κάνω μπάνιο, να τις νανουρίσω, να τους πω ένα παραμύθι. Δεν υπάρχει νύχτα που να μην κοιμίσω εγώ τα παιδιά μου. Μπορεί να πέφτω ψόφια για ύπνο, αλλά δεν είναι θυσία, είναι επιλογή».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !