Απίστευτο καρφί στον Πέτρο Κωστόπουλο: 'Δεν έχει μουσικές γνώσεις.Αυτός φταίει που δεν συνέχισα στο GREEK IDOL'

0

Είναι ένας τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει επιτυχία με τα τραγούδια του κι έχει
κερδίσει με το νεανικό του προφίλ. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβάνη ,που είναι ένας ακόμη τραγουδιστής που αναδείχθηκε μέσα από τα τάλεντ σόου, και συγκεκριμένα, από το ''Greek Idol'' του ALPHA. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στον Art fm 90,6 και τον Λάζο Μαντικό, αναφέρθηκε μέσα σε άλλα στους Έλλη Κοκκίνου -Πέτρο Κωστόπουλο, που ήταν 2 από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, και προχώρησε σε δηλώσεις-φωτιά όσον αφορά τον δεύτερο...


«Δεν έχει τύχει να ξανά συναντηθώ με την Έλλη Κοκκίνου μετά το Greek idol, μπορώ να σου πω,όμως, ότι είχα πρόταση να τραγουδάω μαζί της σαν πρώτος άντρας. Βέβαια, δεν έγινε αυτό γιατί έτυχε να πάω στο μαγαζί που τραγουδάω τώρα το Tokyo. Είναι μια καλλιτέχνιδα που εγώ θαυμάζω πάρα πολύ. Τότε στο Greek idol μου έκανε εντύπωση που με έπιασε μόνη της μετά το γύρισμα και μου είπε πάρα πολύ καλά λόγια και μου σύστησε τη δασκάλα φωνητικής που κάνω μέχρι και σήμερα μαθήματα και μόνο αυτό μου λέει πάρα πολλά πράγματα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!».

«Μουσικές γνώσεις ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έχει. Με επηρέασε πολύ τότε η κριτική του, όμως, και ήταν ο λόγος που δεν συνέχισα στο Greek idol, ενώ είχα περάσει στην επόμενη φάση! Δεν ήμουν και εγώ τόσο έτοιμος τότε, ήταν βέβαια λίγο καυστικός. Όταν λες σε ένα τόσο νέο παιδί ότι δεν έχεις καλή φωνή έτσι σκέτα είναι λίγο απότομο αυτό. Βέβαια, πιστεύω ότι κάπου θα βρεθούν οι δρόμοι μας και θα καταλάβει. Δεν νομίζω να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Πεισμάτωσα πιο πολύ τότε που μου είχε πει αυτό! Με πήραν από τον Alpha τότε και μου έλεγαν ότι είχε πάει πάρα πολύ καλά το επεισόδιο και είχε ακουστεί και είχε παίξει παντού. Επέλεξα, όμως, εγώ να μην πάω, τους είπα τη συγγνώμη μου και ότι δεν μπορούσα να πάω, και ο λόγος ήταν ότι με φόβισε λίγο αυτό. Αποφάσισα από εκείνη την ημέρα και μετά ότι θα εμφανιστώ σε μεγάλη πίστα ή γενικά στο κοινό όταν θα είμαι έτοιμος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !