Στροφή θεματολογίας στο «Φτιάξε Καφέ»: Τέλος το gossip...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία πτώση στην καθημερινή εκπομπή του Έψιλον με τίτλο "Φτιάξε καφέ να στα πω" στα νούμερα τηλεθέασης. Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης, αποφάσισε να προβεί σε μία σειρά από αλλαγές, ώστε να ανέβει η τηλεθέαση.

Αρχικά, σύμφωνα με το tlife.gr, αποφάσισε την ριζική αλλαγή πλεύσης σε ότι έχει να κάνει με την θεματολογία της εκπομπής.

Θα υπάρξει αλλαγή πλεύσης κατά την διάρκεια της πρώτης ώρας ,δηλαδή, από τις 7.45 π.μ. μέχρι και τις 9.00 π.μ, χρονικό διάστημα στο οποίο ο "Καφές" δεν λέει να φουσκώσει στους πίνακες τηλεθέασης. Χρονικό διάστημα στο οποίο η εκπομπή δεν εμφανίζει την δυναμική που θα έπρεπε και που θα ήθελαν οι συντελεστές της, σε αντίθεση με τα "διλήμματα" και τις "τηλεφωνικές γραμμές" που έπονται και πραγματικά κάνουν τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπούν κόκκινα.

Έτσι, έχει παρθεί η γενναία απόφαση να καταργηθεί το gossip στην εκπομπή. Τα gossip θέματα και το life-style από τις γιορτές και μετά δεν θα υπάρχουν στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας.

To gossip και το life-style θα περιοριστεί στην εκπομπή μόνο με την μορφή μίας 15λεπτης ενότητας.

Όσο για το τι θα βλέπουμε από τις 8.00 μέχρι και τις 9.00 το πρωί; Ο "Καφές" αποκτά μία πιο έντονη, γυναικεία γεύση. Αποκτά ένα πιο έντονο γυναικείο άρωμα, με το οποίο και η Κατερίνα, αλλά και ο δαιμόνιος Θέμης Μάλλης, αισιοδοξούν να καταφέρουν να προσελκύσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες στην παρέα τους.

Ο "Καφές" γίνεται πιο... girly και πλέον θα ασχολείται επισταμένα με όλα τα γυναικεία θέματα. Με θέματα που θα αφορούν στη γυναίκα του σήμερα και στα προβλήματά της και τα αδιέξοδά της, με την υγεία της, την ψυχολογία της, την μητρότητα, τις σχέσεις, μέχρι και με θέματα ευεξίας, ομορφιάς και μόδας.

Και έτσι με αυτή την τηλεοπτική λογική θα έρχεται και θα δένει απόλυτα το τηλεοπτικό "γλυκό", με τα "διλήμματα" και τις "τηλεφωνικές γραμμές" που θα παίρνουν στην συνέχεια την σκυτάλη.

Τέλος, στον "Καφέ" θα υπάρξει και μία σημαντική επιστροφή. Στο δυναμικό της εκπομπής επιστρέφει από τις 4 Δεκεμβρίου η Ανθή Βούλγαρη, η οποία λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, έπρεπε να μείνει όλους αυτούς τους μήνες μακριά από τις κάμερες κι από την δουλειά της.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ευχάριστη η επιστροφή της Ανθής.Οσο για την αλλαγή θεματολογίας φοβάμαι ότι τα εμπορικά θα αυξηθούν δραματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !