ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ με Γιάννη Μωραίτη που δεν πάει Eurovision

2
Στην κυκλοφορία είναι ήδη το τραγούδι που ο καλλιτέχνης Γιάννης Μωραΐτης είχε υποβάλλει στη δημόσια τηλεόραση της χώρας μας,για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στη Πορτογαλία τον προσεχή Μάιο,και που τελικώς η αρμόδια επιτροπή έκρινε πως δεν πληρεί τους όρους που εκείνη είχε θέσει για τη φετινή χρονιά.
Η σύνθεση ανήκει στον Ανδρέα Λάμπρου ο οποίος ετοίμασε το τραγούδι μετά απο την πρόσκληση που έκανε η ΕΡΤ στις εταιρείες της χώρας με τη Vinilio Music και σύμφωνα με τους κανόνες που εκείνοι έθεσαν.
Κατά την δημιουργική ομάδα και τους συντελεστές του,το τραγούδι που πλέον κυκλοφόρησε ακολουθεί πλήρως τις προδιαγραφές που έθεσαν φέτος οι αρμόδιοι και πρόκειται για ένα ρυθμικό χασαποσέρβικο με ελληνικά παραδοσιακά όργανα και αρώματα από Ελλάδα.
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ταλαντούχο καλλιτέχνη που τίμηση ήδη δυο φορές την Ελλάδα κατακτώντας την πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού των σωματείων των φανς του θεσμού ανά την Ευρώπη το 2011 αλλά και την τρίτη θέση και το ειδικό βραβείο ξένου συμμετέχοντα σε διαβαλκανικό φεστιβάλ γειτονικής χώρας το 2015.

Ένα τραγούδι που "μυρίζει Ελλάδα" κάνει υπερήφανους τους συντελεστές του , και γεμίζει αισιοδοξία όποιον το ακούει, καθώς μας προσκαλεί να το τραγουδήσουμε αλλά και να το χορέψουμε.

Στη τελική, κριτής όλων είναι ο ακροατής

Καλή επιτυχία Ελλάδα μας,καλή επιτυχία σε όποιον ¨ταξιδέψει" με τη σημαία της χώρας μας.
Η μουσική "ενώνει".
 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ξέρετε μήπως πόσα υποψήφια τραγούδια υπάρχουν ακόμα μέχρι την τελική επιλογή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο τραγούδι πραγματικά.Πολυ ωραίοι στίχοι και ακόμη ομορφότερο μήνυμα!Πολλά συγχαρητήρια στο στιχουργό και στον συνθέτη.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ένα τέτοιο τραγούδι θα μπορούσε να σταθεί στη Eurovision και να λάβει της προσοχής που του αρμόζει.Θα ήταν ωραίο αυτό το μήνυμα να επικοινωνηθει στην Ευρώπη με έναν τόσο όμορφο τρόπο ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία θα τερματιζε το τραγούδι.Αλλωστε πιστεύω ότι δεν ήταν ο στόχος των δημιουργών η καλή θέση,αλλά η διαφορετική πρόταση και προσέγγιση του θεσμού.
    Ίσως όμως η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ να το απέρριψε φοβούμενη τον πιθανό αποκλεισμό του από τη διοργάνωση λόγω του αντιρατσιστικού του μηνύματος σε μια εποχή που στην Ευρώπη ο ρατσισμός έχει ανακάμψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !