'Λόγω Τιμής:' Όλες οι λεπτομέρειες της επιστροφής...

0

Τι κάνουν ο Τσίου, ο Ψηλός ,και η Ηρώ, ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια; Τι έχει συμβεί στη θρυλική παρέα από την Πάτρα; Με άλλα λόγια, τι έχουν απογίνει οι ήρωες της σειράς, «Λόγω τιμής», που τη σεζόν 1996-1997 έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στο Μega Channel;


Η απάντηση βρίσκεται στα γραπτά της σεναριογράφου ,Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η οποία έχει ολοκληρώσει τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου με τις ιστορίες των αγαπημένων ηρώων 20 χρόνια μετά. Μάλιστα, ήταν εκείνη που είχε ανακοινώσει την επιστροφή του σίριαλ τον περασμένο Μάιο, ανεβάζοντας με τον σκηνοθέτη της σειράς ,Λάμπη Ζαρουτιάδη, στο Instagram του τελευταίου ,μια φωτογραφία με το σενάριο του πρώτου επεισοδίου, υπογεγραμμένο από την ίδια.

Η ανταπόκριση των διαδικτυακών φίλων τους ήταν συγκινητική και η είδηση δεν άργησε να γίνει viral. Στη συνέχεια οι δυο τους έκαναν επαφές με τους βασικούς πρωταγωνιστές του «Λόγω τιμής», τους Άλκη Κούρκουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Δημήτρη Αλεξανδρή, αλλά και τις κυρίες της παρέας ,Βίκυ Βολιώτη, Αγγελική Δημητρακοπούλου και Χριστίνα Αλεξανιάν. Όλοι τους δήλωσαν πρόθυμοι να επιστρέψουν τηλεοπτικά για να πουν τη συνέχεια της ιστορίας των ηρώων τους, που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τους Έλληνες τηλεθεατές.

Τον Μάιο, λοιπόν, που ανακοινώθηκε η επιστροφή της θρυλικής σειράς, η ταλαντούχα σεναριογράφος είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα».

Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν το τηλεοπτικό hit να επιστρέφει στις οθόνες μας τον Ιανουάριο του 2018, όμως, φαίνεται ότι κάπου... σκάλωσε το πράγμα και πρόσφατα που ρωτήθηκε σχετικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε άγνοια για την τύχη του νέου «Λόγω τιμής».

H εφημερίδα, «Espresso», έψαξε, ρώτησε και έμαθε ότι υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικού καναλιού και λάτρης της ποιοτικής ελληνικής μυθοπλασίας ,έχει βάλει στο μάτι τη σειρά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε στους δέκτες μας το φθινόπωρο του 2018. Επίσης, μάθαμε ότι οι ήρωες που έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων θα συναντηθούν πάλι με αφορμή ένα συγκλονιστικό γεγονός.

Πλέον οι ζωές όλων τους έχουν αλλάξει, κάποιοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια, άλλοι έχουν πάρει διαζύγιο, υπάρχουν αυτοί που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, εκείνοι που είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά, κι αυτοί που έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για μια πιο ήρεμη ζωή στην περιφέρεια. Όλοι τους ,όμως, νιώθουν πάντα φίλοι μεταξύ τους. Βλέπετε, αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν στο παρελθόν έναν όρκο μεταξύ τους: πως ό,τι κι αν συμβεί, θα μείνουν πάντα φίλοι.  Σημειώνεται, τέλος, ότι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν με flashback στιγμιότυπα από τον πρώτο κύκλο της σειράς, ώστε να γίνεται η σύνδεση με το παρελθόν και να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν και οι νέες γενιές τηλεθεατών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !