Είναι γνωστό πως ο Πάνος Μουζουράκης έστειλε εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία για το βίντεο που ξεκίνησε από την εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη.

Για να μπείτε στοι κλίμα στις 31 Οκτωβρίου η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», έπαιξε ένα απόσπασμα με δηλώσεις που είχε κάνει ο ηθοποιός στις κάμερες και σε δυο σημεία χαμήλωσαν τον ήχο με αποτέλεσμα να παρερμηνευτούν τα όσα είχε πει. Στην ερώτηση δημοσιογράφου: «Πόσο καιρό είχατε να παίξετε» , εκείνος απάντησε: «Παίζω κάθε μέρα, παίζω PlayStation, παίζω x-box».Στην εκπομπή λοιπόν προβλήθηκε το εν λόγω απόσπασμα, χαμηλώνοντας όμως τον ήχο στις λέξεις «PlayStation» και «x-box» με αποτέλεσμα να αλλάξει το νόημα στην φράση του.Ο ηθοποιός λοιπόν νωρίτερα έγραψε το παρακάτω μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και στη συνέχεια δημοσίευσε την εξώδικη διαμαρτυρία προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Καλοί μου άνθρωποι, προσπαθώ και εγώ να γίνω καλύτερος. Τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε στα social media, σε διάφορες ιστοσελίδες και σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου ένα θέμα γύρω από το όνομά μου σχετικά με ένα βίντεο από μια συνέντευξη που μου είχαν πάρει για την πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη.

Η αναπαραγωγή της συνέντευξης ήταν μαζική και με διάφορες επικεφαλίδες. Κυρίως ότι δήλωσα να παίζω τα γεννητικά μου όργανα, χρησιμοποιώντας την πιο αργκό εκδοχή της έκφρασης. Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις όπως θα δείτε στο πρώτο μέρος του βίντεο. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια κυρίως αρνητικά. Κάποια έδειχναν μάλιστα ότι υπήρχε ένα μίσος υποβόσκων που απλά έψαχνε μια αφορμή για να ξεσπάσει.

Ο εαυτός μου από αυτό που παρουσιάζεται μέσα από τα media δεν είναι πάντα ο εαυτός μου. Άλλοτε πιο κολακευτικά μονταρισμένος και άλλοτε όχι τόσο. Σε αυτήν ειδικά την περίπτωση… δεν έχω λόγια. Για να παρουσιάσω όμως και την δικιά μου μεριά της ιστορίας, παραθέτω το βίντεο της συνέντευξης αμοντάριστο, χωρίς τις αμήχανες παύσεις ντροπής, που προκάλεσαν τον σάλο αυτό.

Playstation και Xbox!!!… ήταν οι νέες ονομασίες που έδωσαν στα επίμαχα σημεία μου. Και στεναχωρήθηκα και απογοητεύτηκα και λίγο γέλασα… πικρά. Θα μπορούσα να εστιάσω στην χειραγώγηση του όχλου μέσα από ψεύτικες κλικοθυρευτικές κοτσομπολοειδήσεις. Αλλά η καλλιέργεια συνείδησης, είναι προσωπική υπόθεση. Όπως και η δική μου.

Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν θέλω να πέσω και εγώ στην ευκολία να κατακρίνω όσους βιάστηκαν να βγάλουν τον θυμό τους πάνω μου».

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα στο ίδιο προφίλ αφού του σχολίασε ο Κρατερός  Κατσούλης γράφοντας: «Αγαπημενε μου να επισημάνεις παρακαλώ προς αποφυγή νέου κυκλου παρεξηγήσεων ότι : εμείς χαμηλώσαμε τον ήχο γιατί δεν επιτρέπεται να κάνουμε Διαφημιση , και ότι επίσης κατοπιν μεταξύ μας συνεννόησης, σου στείλαμε το αρχικό βίντεο όπου αποκαταστάθηκε και η αληθεια για τις δηλώσεις σου. Σπεύδω να σου στείλω μήνυμα γιατί διαπιστώνω ότι , φίλοι που σε ακολουθούν έχουν παρεξηγήσει εμάς και την εκπομπη μας!!!! Σε ευχαριστώ σε φιλώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]