Η Αθηνά Οικονομάκου ,ή ,αλλιώς, η Φαίη του ''Έλα στη θέση μου'', μιλά για τον χαρακτήρα που υποδύεται, ενώ αναφέρεται και στους ρόλους της ''κακιάς'' που της έχουν δώσει...


Πέρα από την επερχόμενη εγκυμοσύνη της Φαίης, τι άλλο θα δούμε στη συνέχεια;  

«Θα τη δούμε να έρχεται πιο κοντά με τη Ρενάτα, αφού και οι δύο γυναίκες φαίνεται να αλλάζουν καθώς περνά ο χρόνος. Η Φαίη, μετά την ανοιχτή πληγή που της έχει αφήσει ο Βλάσης, ακροβατεί ανάμεσα στον κυνισμό που τη διακρίνει και την ευαισθησία που κρύβει, την ίδια στιγμή που η Ρενάτα αναγκάζεται να γίνει περισσότερο ρεαλίστρια. Βέβαια, η Φαίη εξακολουθεί να νιώθει πράγματα για τον Βλάση, αλλά δεν θα σας αποκαλύψω αν θα καταφέρει να τον ξανακερδίσει».

Φαίνεται, πάντως, να σας προτιμούν για τους ρόλους της «κακιάς»...  

«Ίσως επειδή και η ίδια έχω δείξει πως με ενδιαφέρουν οι "κακοί" ρόλοι! Πράγματι, τους βρίσκω υποκριτικά πιο ενδιαφέροντες, ενώ ταυτοχρόνως διασκεδάζω με την ακρότητά τους. Ωστόσο, απαιτεί αίσθηση του μέτρου το να υποδύεσαι τον κακό, χρειάζεται να ακροβατείς με προσοχή. Αν το παρατραβήξεις, θα φανείς γελοίος, εάν δεν το τονίσεις όσο πρέπει, δεν θα γίνεις πιστευτός. Η Φαίη πάντως δεν έχει καμία σχέση με την αρρωστημένη serial killer Ξένια ,που υποδύθηκα στο παρελθόν και όλοι μισούσαν. Η Φαίη έχει χιούμορ και ευαίσθητες χορδές. Και να ξέρετε, ούτε η Ξένια ούτε η Φαίη έχουν σχέση με την πραγματική Αθηνά - ευτυχώς!».

Τηλέραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]