Απίστευτα αρνητικά σχόλια για το «Τατουάζ»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Κατακεραύνωσε κυριολεκτικά το νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ», που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με διπλό επεισόδιο από τη συχνότητα του Alpha!

O Βασίλης Μπουζιώτης μέσα από το editorial του στη Real Life ασκεί μια ιδιαίτερα αιχμηρή κριτική για το σίριαλ, κάνοντας λόγο για… δράκους.

«Τηλεγραφικά με… δράκους!
Ξεκίνησα την περασμένη εβδομάδα να σας γράψω… τηλεγραφικά το editorial και, αφού άρεσε, συνεχίζω ακάθεκτος σε αυτόν τον ρυθμό. Γρήγορα και κοφτά! Για πάμε λοιπόν! Το «δράκους» που έχω στον τίτλο παραπέμπει στο ανεκδιήγητο «Τατουάζ», που -όπως καταλάβατε- είναι η απόλυτη… μανία μου. Το παρακολουθώ για να δω πού μπορεί να φτάσει το… σουρεάλ της όλης κατάστασης και δεν πιστεύω όσα βλέπω! Δράκοι-βιαστές, σωματεμπορία, αστυνομικοί-αποβράσματα, παράνομοι έρωτες, γκέι νύξεις, σεξ-σεξ-σεξ, γυμνό-γυμνό-γυμνό. Σας τα έχω ξαναγράψει.

Όλοι «κοιμούνται» με όλους, εμφανίζονται παιδιά από το πουθενά, σκάνε απρόβλεπτες εγκυμοσύνες, την ώρα που το εμπόριο όπλων δίνει και παίρνει. Να… αυτοπυροβοληθώ με ένα από αυτά; Τόσα έχουν στη σαπουνόπερα αυτή του Ανδρέα Γεωργίου. Θα… κλέψω ένα.

Εκεί που γελάω πάρα πολύ είναι όταν βλέπω σχόλια «ειδημόνων» και μη ότι στον ΑΝΤ1… κλαίνε που έχασαν αυτό το «διαμάντι»! Γιατί; Γιατί ξέρω πως κάνουν πάρτι που γλίτωσαν από την τραβηγμένη από τα μαλλιά σαπουνόπερα και το «γλέντι» που γίνεται στα social γι’ αυτή με βιτριολικά σχόλια, κυρίως για το αχαλίνωτο σεξ και τους «δράκους». Η καλύτερη ατάκα ανήκει στον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος στο πρόγραμμά του στο «Baraonda», που «τα σπάει», λέει για τη σειρά πως νόμιζε ότι είναι… μεταγλωττισμένη!».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !