Λιανός για 'Ελλάδα έχεις ταλέντο': «Βλέπω τα νούμερά του και τρελαίνομαι»

0

Ο Γιώργος Λιανός, μετά την αποχώρηση από τον Alpha ανέλαβε την παρουσίαση του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ στον Σκάι.

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο Tv Kous Kous μιλά για την πολύ καλή πορεία που έχει το σόου, για το αν έχει ταιριάξει με το κόνσεπτ, αλλά και για τους κριτές...

«Όντως μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία, βλέπω τα ποσοστά και τρελαίνομαι. Περίμενα να πάει καλά, αλλά όχι τόσο. Ξεκινάω πάντα την κάθε δουλειά και θέλω να είμαι μετριοπαθής. Όμως, τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο! Είναι το πιο επιτυχημένο σόου παγκοσμίως, στο εξωτερικό παίζεται για πολλά χρόνια συνεχόμενα και προκαλεί γέλιο στον κόσμο. Αυτά τα στοιχεία έκαναν μάλλον και το κοινό στην Ελλάδα να το λατρέψει».

Ακόμη ,λέει:
«Έχω την ευχαρίστηση και τη χαρά να το λέω αυτό, ναι! Είναι από τις λίγες φορές που χαίρομαι τόσο για κάτι που κάνω. Είναι η πρώτη φορά στην τηλεόραση που μπαίνω σε ένα πρότζεκτ, κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι ,και ταιριάζει απόλυτα με το φορμάτ. Είναι σαν να ήρθε κατά παραγγελία ο ρόλος μου και νιώθω πολύ χαρούμενος».

Τι είπε για τους κριτές;
«Τα σχόλια και των τριών είναι μοναδικά, ειδικά αυτά του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Μπακοδήμου. Σαφέστατα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που το σόου πηγαίνει πολύ καλά. Οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή ήμουν περίεργος για το πώς θα λειτουργήσει η χημεία τους. Μετά το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο, που μου έφυγε το άγχος και παρακολουθούσα με προσοχή το τι έλεγαν, ενθουσιάστηκα, είπα ότι η επιτροπή είναι φοβερή».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !