Η αποκάλυψη της Συνατσάκη: «Τηλεκριτικός με είπε τηλεπρεζάκι, μετάνιωσα που δεν...»

0

H Mαίρη Συνατσάκη τη φετινή σεζόν θα απέχει από τα τηλεοπτικά, μια και ,ούσα και ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση. Η ίδια σε συνέντευξή της μιλά τόσο για το βήμα της στο
σανίδι όσο και για τις κριτικές ,αποκαλύπτοντας τι της συνέβη με τηλεκριτικό την εποχή που παρουσίαζε το Masterchef...

Μετά το θεατρικό βάπτισµα του πυρός που πήρες στην παράσταση, «Αχ», κάνεις πρόβες για το µιούζικαλ ,«Hair». Tι κράτησες από την εµπειρία της πρώτης σου παράστασης;  

Αυτά που κράτησα ήταν η εκπληκτική αίσθηση της µαθητείας, το δέσιµο µε το κείµενο, η έκθεση και η ταυτόχρονη ελευθερία που σου δίνεται πάνω σε µία σκηνή, η εµπιστοσύνη του σκηνοθέτη και των ηθοποιών µε τους οποίους συνεργαστήκαµε, και λίγη περισσότερη επίγνωση για τον εαυτό µου. 

Ήταν πάντα στο µυαλό σου το θέατρο;  

Γενικά στη ζωή µου; Ναι. Ξεκίνησα στο Δηµοτικό µε τη συµµετοχή σε µια παιδική οµάδα θεάτρου, µε την οποία είχαµε ανεβάσει µάλιστα επί τρία χρόνια παραστάσεις. Μπορεί να ήµουν αρκετά µικρή τότε, αλλά πρόλαβα να το αγαπήσω πολύ αυτό. ∆εν πίστευα φυσικά ότι θα µου δινόταν ποτέ η ευκαιρία να το κάνω ξανά και πιο επαγγελµατικά. Ίσως επειδή καταπιάστηκα µε την παρουσίαση και την τηλεόραση και αυτολογοκρινόµουν πολύ, ώστε να πειραµατιστώ ξανά µε αυτό.  

Πώς αντέδρασες σε δηµοσιεύµατα που έκριναν βιτριολικά το πέρασµά σου στη σκηνή;  

∆εν τα έχω διαβάσει. Και δεν έχουν κάτι να µου πουν. ∆εν µου είναι πουθενά χρήσιµο το «βιτριόλι» βασισµένο σε υποθέσεις για το πώς θα διαχειριστώ αυτό το πέρασµα. Αντιθέτως, µια αρνητική κριτική, αφού ,όµως, πρώτα έχει δει κάποιος την παράσταση, µπορεί να αποτελέσει σηµαντική αφορµή για να βελτιωθώ.  

Αλήθεια, πώς διαχειρίζεσαι όλο αυτό το κοµµάτι µε τα media και τις κατά καιρούς «επιθέσεις»; Φρικάρεις ή τις αντιµετωπίζεις πιο χαλαρά;  

∆εν είµαι από τους ανθρώπους αυτής της δουλειάς που τους έχουν επιτεθεί ιδιαίτερα. ∆ύο φορές στη ζωή µου που έχω αισθανθεί ότι κάποιος έχει υπάρξει προσβλητικός απέναντί µου, έχω σηκώσει το τηλέφωνο και έχω επικοινωνήσει προσωπικά. Και στις δύο περιπτώσεις κάπως µου τα «µάσησαν», ότι δηλαδή είχα παρεξηγήσει τα λεγόµενά τους. Τώρα, για πιο χαλαρά κραξιµατούλια, µπορώ να παραδεχτώ πως δεν τα χαίροµαι ιδιαίτερα, αλλά δεν θα µου χαλάσουν την ηµέρα (ίσως ένα µισάωρο αυτής).  

Τι χειρότερο έχουν γράψει για εσένα;  

Την εποχή του «Master chef», που είχαµε µείνει όλοι απλήρωτοι, είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι θα έκανα τα πάντα απλά και µόνο για να είµαι στην τηλεόραση, ακόµη και τζάµπα. Και είχε χρησιµοποιήσει και τον γλυκύτατο όρο «τηλεπρεζάκι». Την ίδια στιγµή, διεκδικούσα νοµικά την αµοιβή µου. ∆εν είχα πει τίποτα τότε. Ούτε είχα πάρει αυτό το τηλέφωνο που λέγαµε νωρίτερα, γιατί ήµουν µικρή και σηµαντικά πιο άπειρη. Το έχω µετανιώσει που δεν είχα αντιδράσει καθόλου.  

Αυτά δήλωσε η παρουσιάστρια κι ηθοποιός στη Real Life.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !