Απόψε, στις 22.45, στο 7ο επεισόδιο:

Ο γάμος -«μαϊμού» του Πέτρου με τη Μάγκι αποδεικνύεται επεισοδιακός, καθώς γαμπρός και νύφη τρέμουν μη φάνε καμια σφαίρα από τον αδίστακτο δολοφόνο. Ο Όμηρος, όπως πάντα, τους διαβεβαιώνει ότι «το ελέγχει». Κι όμως, ο δολοφόνος, παρά τις προφυλάξεις που πιστεύει ότι έχει πάρει, μετά την τέλεση του μυστηρίου ξαναχτυπά σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό. Η Μάιρα εξακολουθεί να εκβιάζει και να πιέζει τη Λούση, προκειμένου να μην καταθέσει ο Όμηρος εναντίον του αδελφού της. Παράλληλα, ο έρωτάς της για τον Δημήτρη φουντώνει και τον πιέζει να συγκατοικήσουν. Τα τρία κορίτσια πείθουν τον Όμηρο ότι η Πόλυ είναι η δολοφόνος κι αυτός αποφασίζει να την αντιμετωπίσει στα ίσια. Πολύ κακό timing για τον ερωτοχτυπημένο Όμηρο γιατί, όταν η Πόλυ αποφασίζει να του πει πως είναι κι εκείνη ερωτευμένη μαζί του, εκείνος έχει ήδη πάρει τηλέφωνο την αστυνομία για να την καταδώσει. Στο μεταξύ, ο Αρίστος που έχει αποδράσει από τη φυλακή, καταφέρνει να πλησιάσει τη Στάμη. Ο κίνδυνος, πολύ μεγάλος...

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου.

Παίζουν: Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Δανάη Σκιάδη, Γιούλικα Σκαφιδά, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Ελένη Βαΐτσου, Στέφανη Χαραλάμπους, Σοφία Πριόβολου, Christopher Γεωργίου.

Στον ρόλο της Λούση, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
Παπα-φώτης, ο Γιώργος Ζένιος.

Guests: Γιώργος Χρανιώτης (Αρίστος), Ορφέας Αγουστίδης (Πέτρος), Χρήστος Λούλης (ψυχίατρος), Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Μάκης), Κατερίνα Δημητρόγλου (Μάγκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]