Η Βασιλική Ανδρίτσου πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο επιτυχημένο, κωμικό σίριαλ, ''Κάτι χωρισμένα παλληκάρια''. Εκεί υποδύεται τη Μάρθα, μια χωρισμένη γυναίκα με δυο παιδιά.
Η ηθοποιός μιλά στο Tivi Σίριαλ και τη Γιάννα Παπανικολάου για την ηρωίδα της...

Η Μάρθα τι χαρακτήρας είναι τελικά;  

«Είναι μια κοπέλα αρκετά περήφανη και έχει στόχο να μεγαλώσει τα παιδιά της. “Κακόπεσε” στον πρώτο της γάμο, όχι ,όμως, ότι ο Ευτύχης είναι κακός άνθρωπος, απλά είναι λαμόγιο. Προφανώς τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που δεν τα έβλεπε όλα αυτά, γιατί αν τα έβλεπε δεν θα έμενε μαζί του, ούτε θα έκανε δύο παιδιά. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα αγάπη, είναι πατέρας των παιδιών της, και δίνει σημασία σ’ αυτές τις αξίες».

Ο Ευτύχης ζηλεύει τη σχέση της Μάρθας με τον Γρηγόρη και δηλώνει στον Μηνά ότι ακόμα έχει συναισθήματα για εκείνη... 

«Υπάρχει η ζήλια και το αίσθημα από μεριάς του. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Μάρθα έχει περάσει καλά με τον Ευτύχη στο παρελθόν και αυτό είναι που τη δένει μαζί του. Κατά τ’ άλλα δεν τη βοηθάει, οικονομικά είναι μόνη της, πολλές φορές εκείνη τον συντηρεί».

Ο Ευτύχης θα καταφέρει να κερδίσει τη Μάρθα;  

«Δεν το ξέρω αυτό! Όμως, αυτό που έχω ψυχανεμιστεί είναι ότι η Μάρθα πολύ το αρνείται και συνήθως όταν ένας άνθρωπος αρνείται κάτι τόσο έντονα, αυτό κάτι σημαίνει. Η εμπειρία μου αυτό μου λέει, αλλά οι σεναριογράφοι έχουν τον πρώτο λόγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]