Έτσι κατέληξαν στην ομάδα του ΕΔΩ...

0

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παρουσιάζει τη φετινή σεζόν τη μεσημβρινή εκπομπή του Σκάι, ''Εδώ'', και έχει δίπλα της τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Γιατί επελέγη αυτή η ομάδα; Τι λέει για τον Βασάλο;

«Ο Κωνσταντίνος είναι ο καινούργιος της παρέας, οπότε έχει έναν αυθορµητισµό, µια αγνότητα σε αυτά που λέει, είναι πιο ανεπεξέργαστα. Έχουµε όντως καλή χηµεία, ταιριάξαµε πολύ γρήγορα, γι’ αυτό και αποφασίστηκε αυτή η τριάδα, γιατί πολύ γρήγορα “δέσαµε” και οι τρεις µεταξύ µας. Είναι αυτονόητο να προσπαθώ να τον κάνω να αισθανθεί πιο άνετα, γιατί καταλαβαίνω ότι για τον Κωνσταντίνο είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Μου βγαίνει αυθόρµητα, δεν είναι κάτι που έχουµε αποφασίσει ότι θα γίνεται. Μέρα µε τη µέρα χαλαρώνει και γίνεται καλύτερος».

Η Ντορέττα Παπαδηµητρίου έχει ήδη αγαπήσει τη νέα εκποµπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, ενώ οι αλλαγές είναι κάτι που πλέον έχει συνηθίσει...

«Αυτό είναι πάλι κάτι διαφορετικό και πραγµατικά νιώθω πολύ καλά µέσα σε αυτό. Κάτι καινούργιο για άλλη µια φορά. Είναι µια φρέσκια, χαρούµενη, και θετική εκποµπή, που είναι βασισµένη στην πλάκα και το χιούµορ. ∆εν µας ενδιαφέρει να σχολιάσουµε επικριτικά οτιδήποτε, αλλά θα εστιάζει στο χιούµορ, στην πλάκα, και στη θετική πρόθεση, µε πρώτα θύµατα τους εαυτούς µας. Έχει αυτοσαρκασµό όλο αυτό, οπότε δεν ένιωσα άβολα, διότι το ζητούµενο δεν είναι να βγούµε για να κάνουµε καταγγελίες και να κράζουµε τον κόσµο».

Real Life

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !