Η Εβελίνα Παπούλια για 4 σεζόν υποδυόταν τη Δάφνη στο επιτυχημένο ΜΠΡΟΥΣΚΟ διά χειρός Δημητρίου-Γεωργίου-Νικολάου. Φέτος, συνεργάζεται και πάλι μαζί τους, στο επίσης επιτυχημένο
σίριαλ ,Το τατουάζ...

«Έχω μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στην αισθητική τους και στο πώς κάνουν τις ομάδες τους, και μου παρέχουν ασφάλεια. Ξέρω ότι και να μη διαβάσω κάτι, θα είναι κάτι που θα μου αρέσει. Νιώθω ασφαλής απέναντι στη γραφή της Βάνας Δημητρίου και νιώθω και πάρα πολύ ασφαλής όταν ο Ανδρέας έχει την επιμέλεια όλης της σκηνοθεσίας και σκηνοθετεί ταυτόχρονα».

Πώς θα αντιδράσει η Βέρα όταν συνέλθει η Αμαλία;   

«Νομίζω ότι η Βέρα είναι ένας πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος και ένας άνθρωπος που πάντα ήξερε πού βάδιζε, οπότε δεν περιμένω να γίνει ξαφνικά αναξιοπρεπής, πρώτον επειδή αγαπάει πάρα πολύ τον Θεοχάρη, δεύτερον γιατί γνωρίζει ότι ο Θεοχάρης αγαπούσε πολύ την Αμαλία, και τρίτον εκτιμάει πάρα πολύ και εκτιμούσε την Αμαλία από πολύ πριν. Δεν περιμένω κάτι που να είναι εκτός ρόλου».

Η συνεργασία με τον Απόστολο Γκλέτσο;  

«Τέλεια! Ο Απόστολος είναι χάρμα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι ένας ντόμπρος άνθρωπος, είναι άνθρωπος που εμένα προσωπικά μου ταιριάζει, γιατί αυτό που σκέφτεται αυτό λέει. Περνάμε πολύ καλά στα γυρίσματα με τον Απόστολο, γελάμε πολύ!».

Αυτά δήλωσε στο 7 Μέρες Tv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]