Τελικά θα το αναλάβει η Αραβανή;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Σχεδόν σίγουρο θεωρείται πως η Ευαγγελία Αραβανή θα αναλάβει τον δεύτερο κύκλο του "Survivor Πανόραμα", ωστόσο το tvnea.com έχει άλλο ρεπορτάζ.

Ο τηλεοπτικος ΣΚΑΙ διαψεύδει την παραπάνω είδηση. Δεν ισχύει ότι στη θέση της Ελεονώρας θα βρεθεί η Ευαγγελία Αραβανή. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, αν και πολλοί κάνουν λόγο για το δίδυμο Ντάνος-Ειρήνη Κολλιδά. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν ταιριαζει καθολου η Αραβανη για τη θεση αυτη ,αλλα ουτε κ ο Ντανος,χρειαζεται καποιος να μη δισταζει να φερει σε δυσκολη παικτη τους παικτες κ να μεταφερει το κλιμα του τηλεοπτικου κοινου σε αυτους οπως εκανε η Ελεονωρα,στην Κολιδα θα πηγαινε αλλα με καποιον αλλον πρωην παικτη π.χ Πανος,Χανταμπακης,Χρανιωτης κ αν δε το παρει καποιος πρωην παικτης η Μπακοδημου ειναι καλυτερη επιλογη απο την Αραβανη,ανηκει κ στο σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα. Μπακοδήμου πολύ καλή επιλογή μαζί με Χρανιώτη .Πιστεύω όμως ότι ένας πρώην παίκτης συνέχεια θα λέει αυτό που ακούγαμε πέρυσι "εεεε εμείς που το ζήσαμε είναι διαφορετικο από αυτό που βλέπετε....". Επισης ας διεκδικήσει ο ΣΚΑΪ την Ζαρίφη που έχει τσαμπουκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !