Τζίμα-Λάμπρου: Μιλούν για τη συνεργασία τους κι αποκαλύπτουν τι δεν πουλά στην εκπομπή...

0

Δυο πρόσωπα λαμπερά,  η Ράνια Τζίμα και ο Σπύρος Λάμπρου, που ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή, ένωσαν τις δυνάμεις τους αλλά και τις γνώσεις τους και καθημερινά,  από τις από τις 11:00 έως τις 12:30, παρουσιάζουν το «Alpha Ρεπορτάζ» ,«βομβαρδίζοντας» τους τηλεθεατές για όλα όσα συμβαίνουν στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Χωρίς να χάνουν το χιούμορ τους μιλούν μέσα σε άλλα για τη συνεργασία τους ,στο Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου...

Πώς είναι η συνεργασίας σας; 

Σπύρος: ''Έχουμε βρει από την αρχή τα πατήματά μας, είμαστε και οι δυο ρεπόρτερ, αυτό βοήθησε πολύ, δεν χρειαζόταν να πάρουμε πολύ χρόνο ,και έχουμε πολύ καλή συνεννόηση για το πώς θα αντιμετωπίσουμε ένα θέμα''.

Ράνια: ''Είναι περίεργο γιατί κάνει μπαμ ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι ,όμως, πολύ εύκολα ήρθε το δέσιμο. Αντίθετα έχω κάνει συνεργασίες που είναι δύσκολες ενώ φαινομενικά ήταν πιο συμβατές. Εδώ ο ένας σέβεται τον άλλον''. 

Υπήρχαν θέματα που δεν σας πούλησαν; 

Ράνια: ''Τα πολιτικά δεν πούλησαν. Δεν τα ήθελε ο κόσμος. Ίσως έχει να κάνει με το γενικότερο κλίμα στην κοινωνία''.

Σπύρος: ''Μόλις φτάναμε στα πολιτικά πέφταμε. Έπρεπε να τον ακούσεις τον τηλεθεατή. Προσπαθούμε να τον έχουμε τον πολιτικό  είτε με μια παρέμβαση είτε με μια δήλωσή του''.   

Αν σταματήσετε να βρίσκεστε μπροστά  από το γυαλί, πώς θα αντιδράσετε;  

Ράνια: ''Αν έπρεπε να σταματήσουμε την εκπομπή δεν θα βίωνα καμία εσωτερικά κατάρρευση. Θα επέστρεφα στο ρεπορτάζ μου, και θα ήμουν πολύ ευτυχής. Άλλωστε, και τώρα εξακολουθούμε και κάνουμε ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων''. 

Σπύρος: ''Εγώ έμεινα εκτός μετά την εκπομπή ,«Πάνω στην ώρα», μου πρότειναν άλλα πράγματα, δεν μου έκαναν ,και γύρισα στο ρεπορτάζ. Αυτό κάνω καλά και αν έχεις φερθεί καλά και στον κόσμο έχεις την υποχρέωση να μείνεις εκεί''.

Σπύρο, τι θαυμάζεις στη Ράνια και τι… σε εκνευρίζει;  

''Είναι πολύ οργανωτική! Ξεκινάμε καλοκαίρι και μας παίρνει τηλέφωνο μέρες πριν και μας λέει πρέπει να αρχίσουμε να μαζευόμαστε… Με εκνευρίζει που τρώει τα πάντα και δεν παχαίνει ενώ εγώ ό,τι τρώω παχαίνω.Σοβαρά τώρα… με εκνευρίζει η ψυχραιμία της!''. 

Εσύ, Ράνια;  

''Το μεγάλο  προσόν του είναι ότι είναι ευφυής. Έχει τη δυνατότητα να μπαίνει σε όλα τα θέματα. Στα μειονεκτήματα  είναι πως μερικές φορές είναι εκρηκτικός. Έχει μια εσωτερική ένταση και ξαφνικά φωνάζει μόνος του. Εκεί που είμαι εγώ στην ηρεμία μου…αρχίζει (γέλια)''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !