Μετά την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής στον ΑΝΤ1, πολύ είναι εκείνοι που έπεσαν επάνω του λόγω του κακού χιούμορ του!

Ένας από αυτούς μάλιστα ήταν και ο Σίλας Σεραφείμ, ο οποίος με διάφορες δηλώσεις του έχει επιτεθεί στον παρουσιαστή. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν αποφάσισε να του απαντήσει σε όλα αυτά που έχει πει μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Μ’ αρέσει ρε παιδί μου όταν θέλουμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο τι κάνουμε για να κρίνουμε, προσέξτε τι γίνεται. Θέλω να κατακρίνω τον Λιάγκα, έχει μια εκπομπή δύο ωρών και υποτίθεται ότι υπάρχει αυτό το εισαγωγικό που είναι πέντε λεπτά, το οποίο ας πούμε είναι όντως αμερικανιά. Το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν έχει καταφέρει κανένας να το κάνει στην Ελλάδα. Κάνω μια απόπειρα να το κάνω εγώ. Μπορεί να μου βγει, μπορεί να μην μου βγει. Μπορεί σε έναν δύο μήνες αν δεν μου βγει να πω “το κόβω κι εγώ και κάνω συνεντεύξεις”.

Πρόσεχε να δεις τι γίνεται, αν κάνω μόνο συνεντεύξεις θα πούνε “α, αντιγράφει τους άλλους”, αν κάνω κάτι παραπάνω λένε “α, δεν το κάνει καλά”. Και ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να πάρω την άδεια από σένα για να το κάνω; Δηλαδή, βγαίνουν τώρα κάποιοι που κάνουν stand up, λες και είπα εγώ ότι κάνω stand up. Εγώ δημοσιογράφος είμαι, είμαι εγώ κωμικός; Κωμικοί είναι αυτοί που τα λένε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

1 σχόλιο:

Αν εχεις ιδεες είπε...

Έχει δίκιο νομίζω. Οκ δοκιμάζει κάτι που δεν το πηγαίνει,δεν του ταιριάζει. Δεν είναι χαζός. Αν δεν "τραβάει" θα το καταλάβει και θα το αλλαξει μονος του.Αν κάποιος θέλει δική του εκπομπή,δεν είναι ο σωστός τρόπος να τη διεκδικήσει θάβοντας όσους ήδη έχουν τέτοια εκπομπή!!!

Bottom Ad [Post Page]