Ο ηθοποιός, Μαρίνος Κόνσολος, που για 2η σεζόν βρίσκεται στο «Έλα στη θέση μου», αποκαλύπτει μέσα σε άλλα αν το σίριαλ θα συνεχιστεί για 3η σεζόν...
Ποια άλλη εξέλιξη θα δούμε στη ζωή του Αχιλλέα;
« Ο Αχιλλέας ασχολείται με το στήσιμο του οινοποιείου και ένας από τους λόγους που έφυγε από την εταιρεία είναι για να μη συναντά τη Ρενάτα κάθε μέρα. Βλέπουμε, παράλληλα, τη μάχη των δύο κοριτσιών για το ποια θα κερδίσει τον Αχιλλέα. Γίνεται πόλεμος, κανονικά. Αυτά είναι αρκετά για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου».
Πέρυσι μου είχες πει ότι ο Αχιλλέας κάνει πράγματα που έχεις ζήσει. Έχεις υπάρξει άπιστος σαν εκείνον;       
«Έχω υπάρξει άπιστος, γιατί υπήρξα απατημένος. Όπως έκανε ο Αχιλλέας. Ακριβώς. Όμως, όταν το έκανα, ήξερα ότι αυτό που είχα με τη συγκεκριμένη κοπέλα είχε τελειώσει».
Υπάρχει περίπτωση να σας δούμε στη... θέση σας για 3η σεζόν;
«Μία σειρά που γράφει 30άρια για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι λογικό να πάει και 3η χρονιά. Θα δείξει...».
Θα είσαι θετικός, λοιπόν, αν προκύψει η πρόταση;
«Εμένα ανέκαθεν άποψη μου ήταν ότι μια σειρά δεν πρέπει να συνεχίζει ούτε καν για δεύτερη χρονιά. Καλό είναι να τελειώνει στο πικ της».
Γιατί;    
«Είμαι κατά της απομυθοποίησης των χαρακτήρων. Βλέπουμε ότι οι σειρές που έχουν μείνει για χρόνια είναι αυτές που τελείωσαν όταν ο κόσμος ήθελε κι άλλο. Βέβαια, δεν είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω - παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση να μην αποδεχθείς την πρόταση; Εγώ θέλω πάρα πολύ να το πάμε μέχρι τέλους, θέλω, όμως, να διαφυλάξω και αυτό το ωραίο κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Έχω εμπιστοσύνη και στους σκηνοθέτες και στον παραγωγό και στους σεναριογράφους. Αν εκείνοι είναι τόσο σίγουροι ότι η ιστορία μπορεί να συνεχιστεί και 3η χρονιά, δεν έχω κανέναν λόγο ούτε να μην τους εμπιστευτώ ούτε να μην τους ακολουθήσω», είπε στο περιοδικό ,Mytv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]