Γιώργος Λιάγκας: «Ίσως είναι σωστή η απόφαση των Ράδιο Αρβύλα να σταματήσουν αυτή την εκπομπή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Στις αιχμές που άφησε ο Αντώνης Κανάκης για τη σ
υνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στο χθεσινό Late Night:

«Το ότι είναι κάποιος Χρυσαυγίτης δε σημαίνει ότι έχει και μικρό πέος. Δεν είναι χιούμορ. Πιστεύω ότι κινδυνεύουν μετά από τόσα χρόνια να πέσουν στη λούμπα που αυτοί κατηγορούν. Δεν μπορείς να κάνεις σεξουαλική πλάκα επειδή διαφωνείς με τις απόψεις κάποιου.

Αυτό το ότι δεν βγάζουμε τους Χρυσαυγίτες, για μένα είναι λάθος. Όταν κρύβεις κάτι το γιγαντώνεις, γιατί λέει ο άλλος «για να το κρύβουν το φοβούνται». Δεν φοβόμαστε τη Χρυσή Αυγή, δεν φοβόμαστε την ακροαριστερά. Την αναδεικνύουμε για να δείξουμε πόσο τραμπούκοι και νταβατζήδες είναι. Ο Νότης είπε τις θέσεις του, διαφώνησα πλήρως. Τι άλλο να κάνω; Δεν τον κρύβεις κάτω από το πάπλωμα.

Παίξε με το βίντεο του παίκτη που έχασε το μυαλό του εκείνη την ώρα και δεν ήξερε να πει τη λέξη να γελάσουμε με αυτό, γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό προβλήθηκε. Μετά όμως μην τον ξεφτιλίζεις περισσότερο λέγοντας του ότι είναι ηλίθιος επειδή από πάνω του κάνει bullying. Γελοιοποίησαν έναν άνθρωπο, αυτό που λένε ότι κάνουν άλλοι.

Θεωρώ ότι ίσως είναι σωστή η απόφαση των Αρβύλα στην κορυφή, στο 50%, να σταματήσουν αυτή την εκπομπή, η οποία ίσως πάει να τους φύγει λίγο».

Δείτε το βίντεο!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κορυφη δε θα το ελεγα ,μονο του παιζει περσι με το survivor ειχε πεσει στο 15-17% αν αυτο δεν ειναι ηττα τοτε τι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε/Φίλη Ανώνυμε επιτέλους κάποιος είπε την αλήθεια.Προσωπικα δε θεωρώ επιτυχημένο το Ράδιο Αρβύλα όσο προβάλλεται ότι είναι.Γιατι όταν παίζει από τον Δεκέμβριο ως τον Μάιο προφανώς θα κάνει καλύτερα νούμερα από οποιαδήποτε άλλη εκπομπή είναι στον αέρα από τον Οκτώβριο ως τον Ιούνιο.Κι άλλες εκπομπές θα μπορούσαν να έχουν τη διάρκεια των Αρβύλα αν έβγαιναν 5 καθαρά μήνες το χρόνο αντί για 9 αλλά τότε τα κανάλια θα είχαν πρόβλημα.
    Έχω την αίσθηση ότι για κάποιον ανεξήγητο λόγο οι Αρβύλα προστατεύονται από όλους. ;ν η Μενεγάκη ή ο Λιάγκας πέσουν σε νούμερα μια μέρα αρχίζουν οι αμπελόφυλλο σοφίες σε κπ εκπομπες που αναλύουν τι φταίει.Περυσι για τον Αρναούτογλου κ για τους Συμμαθητές όλοι έλεγαν ότι έπεσαν απέναντι σε Voice και Survivor αλλά για τους Αρβύλα κουβέντα.Πώς γίνεται αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !