Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ «Διάλογοι» μεταδίδεται στην Κίνα

0
Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια κινέζοι τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν σήμερα και αύριο την εκπομπή «Διάλογοι», μια διεθνή συμπαραγωγή της ΕΡΤ και του δημοφιλούς κινεζικού δικτύου CGTN.

Τα δύο ωριαία τηλεοπτικά τοκ σόου, που κινηματογραφήθηκαν στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου στο πανέμορφο νησί της Ρόδου, πραγματεύονται το ρόλο της Κίνας στη διαμόρφωση της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, καθώς και τη σημασία του αναδυόμενου «Δρόμου του Μεταξιού» στο διεθνές εμπόριο.

Στους «Διαλόγους», τους οποίους παρουσίασαν ο Φάνης Παπαθανασίου και ο Γιανγκ Ρούι, συμμετείχαν προσωπικότητες όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Ντομινίκ Ντε Βιλπέν, ο σύμβουλος του προέδρου Πούτιν Βλαντίμιρ Γιαγκούνιν και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου του Πεκίνου Τζία Τζινγκουό.

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης και η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή. Οι δύο άρτιες τηλεοπτικές παραγωγές, που μεταδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα και από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, αποτελούν ακόμα μια έμπρακτη απόδειξη του διεθνούς βεληνεκούς και του κύρους της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !