Η ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη, εντάχθηκε τη φετινή σεζόν στο καστ του επιτυχημένου σίριαλ , ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.


Η ίδια μιλά στο Μytv για τις απαιτήσεις ενός καθημερινού αλλά και για την ηρωίδα της,τη Μένη Σουλτς...

Αλήθεια, φοβήθηκες να κάνεις καθημερινή σειρά;  

«Φοβήθηκα πολύ τον χρόνο, γιατί έχω και θέατρο. Είχα ξανακάνει καθημερινό. Ήμουν στην Απαγορευμένη αγάπη την τελευταία χρονιά, αλλά εκεί ήταν δράμα. Είναι λίγο διαφορετικοί οι ρυθμοί στο δράμα».

Πώς τα καταφέρνεις;  

«Μου πήρε χρόνο να βρω τον χαρακτήρα της Μένης και να καταφέρω να λειτουργήσω στις απαιτήσεις του καθημερινού. Ευτυχώς, τότε δεν είχα πρόβες. Οπότε είχα την πολυτέλεια να ασχολούμαι μόνο με τη Μένη Σουλτς».

Η Μένη Σουλτς έχει δικά σου στοιχεία;  

«Δεν υπάρχει ρόλος που να μη βάζεις και δικά σου στοιχεία. Αναγκαστικά, κλέβεις από τον εαυτό σου. Πολλοί, για πλάκα, μου λένε: Τι ωραία σου πάει, είσαι ''φράου".  Την έχω αυτήν την πλευρά κάποιες φορές. Από κει και πέρα, έχω βάλει και αυτήν την προφορά».

Η προφορά είναι δικό σου τέχνασμα;  

«Ναι. Την προφορά αυτήν την έχει περισσότερο όταν θυμώνει και στα επαγγελματικά της. Μπορεί να μιλήσει και με προφορά και χωρίς! Τη χρησιμοποιεί για να ''ψαρώνει'' τους άλλους. Άμα θυμώσει πολύ, της βγαίνει και κανένα ''ρο''. Δεν ήθελα να είναι μόνο με προφορά, γιατί μπορεί να είναι κουραστικό».

Θα τη δούμε στο μέλλον να ερωτεύεται;  

«Δεν ξέρω κάτι» .

Θα ήθελες να τη δεις να ξεπερνά το παρελθόν;  

«Θα ήθελα, χωρίς, όμως, να γίνει ξαφνικά καλοσυνάτη. Να δούμε αυτές τις ''ρωγμές''  που λέγαμε πριν. Τα μαλακώματα. Αλλά δεν θέλω να φύγει το επιτακτικό της».

Ιδανικά, θα μπορούσε να γίνει και φίλη με την Αιμιλία;  

«Αυτό θα ήταν μεγάλη ανατροπή! Δεν το έχω σκεφτεί. Δεν ξέρω αν η Αιμιλία θα την ήθελε για φίλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]