Οι εξελίξεις στις σειρές του Alpha...

0

''Έλα στη θέση μου''  (20.00) και ''Τατουάζ'' (21.00)

EΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ:  Η κατάσταση με τον Λεωνίδα και τον Κωνσταντίνο γίνεται όλο και πιο έντονη, η αντιπαλότητα αυξάνεται ,και η Μιράντα δυσκολεύεται να διαλέξει με ποιον από τους δύο θα συνεχίσει. Ο Ζούβας ξαφνιάζεται με την πρόταση γάμου της Σύλβιας που έγινε χωρίς να το περιμένει. Ο Βλάσης βάζει σε λειτουργία το σχέδιό του για να πάρουν τα λεφτά από τη Φαίη, με την Αιμιλία να είναι αντίθετη σε όλο αυτό που πάει να κάνει. Η Φαίη δίνει συμβουλές στη Ρενάτα, η οποία είναι έτοιμη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Αχιλλέα.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:  Η Τατιάνα κατορθώνει να εξαρθρώσει το κύκλωμα μαστροπείας, ένα τεράστιο σοκ ,όμως, την περιμένει. Η δυναμικότητα χαρακτήρα που βγάζει ο Τόνυ λόγω της αποχής του απ’ τις ουσίες, τον φέρνουν σε άγρια κόντρα με τη Μαργκώ, που δεν διατίθεται να παραδώσει τα «σκήπτρα» της εφοπλιστικής εταιρείας! Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η επόμενη μέρα βρίσκει την οικογένεια Μελά, καθώς και τον Άγγελο με τον Ορφέα, να αγωνιούν έξω απ’ την πόρτα του χειρουργείου. Ανυποψίαστη για το τραγικό συμβάν, η Άννα, επιχειρεί να πείσει τον Θεοχάρη να δεχτεί τη δουλειά που του προσέφερε ο Τόνυ, λίγο αργότερα όμως, μαθαίνοντας από τη Βέρα ότι η ζωή του αγαπημένου της Αλέξανδρου βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, καταρρέει στην αγκαλιά του πατέρα της!

Η Άννα σοκάρεται πολύ από τα νέα που μαθαίνει και αποφασίζει να πάει στην Ελλάδα για να δει τον Αλέξανδρο. Σε αυτό της το ταξίδι τη συνοδεύει και η Βέρα γιατί δεν θέλει να την αφήσει μόνη. Στο μεταξύ, η Τατιάνα κάνει έφοδο στα σπίτια των σωματέμπορων ρισκάροντας τη ζωή της. Ο Αυγέρης καταφέρνει και αρπάζει ένα όπλο από κάποιον αστυνομικό και κάνει κάτι αδιανόητο. Η Εύα επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο νοσοκομείο και γνωρίζει την οικογένειά του. Στα χέρια της Λίντα καταρρέει ο Τόνυ επειδή μαθαίνει ότι η Άννα πήγε να δει τον Αλέξανδρο στην Αθήνα. Ο Άγγελος ανακαλύπτει την αλήθεια για την Τατιάνα ,και πέφτει απ’ τα σύννεφα. Ο Αλέξανδρος ανοίγει για πρώτη φορά τα μάτια του μετά την εγχείρηση και αντικρίζει την Άννα…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !