Ο Γιώργος Λιανός ήταν πέρυσι στο δυναμικό του Alpha ,και συγκεκριμένα στην 'Ελένη'.
Ο παρουσιαστής μιλά για την αποχώρηση από το κανάλι, για το πώς έλυσαν τη συνεργασία τους με τη Μενεγάκη, αλλά και για το ότι η Ισαβέλλα Σασλόγλου τον ήθελε να παραμείνει...

Ήταν μέσα Αυγούστου, όταν ο Γιώργος Λιανός συναντήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη στα studio Pro... 

«Κάναμε μια προσωπική κουβέντα που θα μείνει μεταξύ μας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, συναποφασίσαμε να το αφήσουμε και να προχωρήσει ο καθένας μόνος του. Μάλιστα, μου είπε χαρακτηριστικά πως ‘’είμαι σίγουρη πως αυτή η διακοπή της συνεργασίας θα σε ωφελήσει και θα σου βγει σε καλό’’. Επειδή είχαν προηγηθεί και ορισμένες συζητήσεις στο κανάλι, ήμουν υποψιασμένος ότι μπορεί να σταματήσει η συνεργασία μας και δεν σου κρύβω πως είχα ήδη σηκώσει και ένα-δυο τηλέφωνα», λέει γελώντας. 

Στις 5 Σεπτεβρίου, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Γιώργο να την έχει στην αγκαλιά του και την λεζάντα «Πάντα μου κάνεις τέτοιες εκπλήξεις, όπως σήμερα. Σ΄ αγαπώ». 

Όπως λέει ο Γιώργος, «εκείνη την ημέρα που βγάλαμε την φωτογραφία, πήγα να υπογράψω την λύση της σύμβασης, ώστε να είμαι και νομικά κατοχυρωμένος για να μπορέσω να προχωρήσω. Γνωρίζω πως η διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος, Ισαβέλλα Σασλόγλου, με την οποία έχω εξαιρετικές σχέσεις, ήθελε να παραμείνω στον Alpha. Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όμως, δεν υπήρχε κάποιο project να με κρατήσει».

Στον Μαρίνο Βυθούλκα/People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]