Η Σμαράγδα Καρύδη ,που τη φετινή σεζόν παρουσιάζει κάθε απόγευμα το ''Νότα μία'' ,μίλησε μέσα σε άλλα τόσο για τον λόγο που είπε ναι στον σταθμό,όσο και για το τι άλλο θα ήθελε να αναλάβει...


Για το «Νότα Μία» ,αποκάλυψε τον λόγο που δέχτηκε την πρόταση: 
«Ένιωσα ασφαλής και με την πρόταση αλλά και με τον ίδιο τον σταθμό, γι’ αυτό αποφάσισα να το κάνω». 

Θα ήθελε να κάνει και άλλα τηλεπαιχνίδια στο μέλλον η ηθοποιός;  

«Δεν ξέρω, γενικά μπορεί να κάνω άλλα 10, αλλά έχει να κάνει με τις ανάγκες μου κυρίως τις ψυχολογικές, αλλά και τον χρόνο μου. Άλλωστε, σε αυτή την δουλειά-στην τηλεόραση – αναγκάζεσαι, όπως και στο θέατρο ,να είσαι «ανεβασμένος» για να τη βγάλεις. Και χάλια να είσαι εκείνη την ημέρα και να 'χεις προβλήματα, λες ωπ, τώρα πρέπει να το γλεντήσω. Εγώ μετά την δεύτερη, τρίτη εκπομπή, φεύγω με περισσότερο κέφι».

Θα την ενδιέφερε ένα άλλο είδος εκπομπής;  

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό. Εδώ στο ‘’Νότα Μία’’ αισθάνομαι καλά γιατί είναι κάτι που συνδυάζει όλο αυτό το ‘’χοροτραγουδιστικό’’ ,το οποίο έχει να κάνει και με το θέατρο και έχει και παντομίμα. Το θεωρώ και σαν ρόλο. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα για παράδειγμα να κάνω ένα talk show γιατί συνήθως δεν μου έρχεται να κάνω ερωτήσεις σε άλλους, γιατί και εμένα δεν μου αρέσει να μου κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις». 

Στον Κωνσταντίνο Τσακίρη και το freddonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]