Η βασική πεντάδα που θεωρείται ότι θα κατέβει σίγουρα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες
είναι: Βαρδινογιάννης για το STAR, Κυριακού για τον ΑΝΤ1, Αλαφούζος για τον ΣΚΑΪ, Κοντομηνάς για τον ALPHA και Σαββίδης για το ΕΨΙΛΟΝ. Από κει και πέρα παραμένουν δυο ακόμη άδειες, που είναι άγνωστο προς το παρόν, αν θα τις διεκδικήσει κάποιο νέο σχήμα (από το εξωτερικό) ή κάποιος από τους Έλληνες επιχειρηματίες που εμπλέκονται στα media.

Για παράδειγμα, δεν είναι σαφές αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης που συμμετείχε (ο ίδιος προσωπικά) στην περσινή διαδικασία, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για κανάλι. Αντίστοιχα ,όμως, άγνωστο είναι το τι θα πράξει ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Μελισσανίδης (που είχε δείξει ενδιαφέρον για την εξαγορά του ΔΟΛ καταθέτοντας τη δεύτερη υψηλότερη προσφορά). Επί πλέον η αποκάλυψη ότι ο ιδιοκτήτης της 24Media, Δημήτρης Μάρης ,έχει κατοχυρώσει τίτλους για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού φανερώνει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τον χώρο.

Παρόλα αυτά,το μεγάλο ερώτημα παραμένει.Κι αυτό είναι η κατάσταση στο MEGA και ταυτόχρονα η πρόθεση των μετόχων του για το αν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία (στο μέλλον) σε περίπτωση που περισσέψει κάποια άδεια...

Enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]