Η Θωμαΐς Ανδρούτσου ,τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του ΑΝΤ1 ,4ΧΧΧ4,όπου κι ενσαρκώνει τη Βούλα.
Τι λέει για την ηρωίδα της;

«Όταν πάθεις έρωτα, όλα έχουν άλλη γεύση. Τα βλέπεις πιο ανάλαφρα, πιο όμορφα, φωτίζει το πρόσωπό σου. Έτσι και το φαγητό που τρως από τα χέρια του αγαπημένου σου ή της αγαπημένης σου το απολαμβάνεις διαφορετικά. Με τη Βούλα δεν έχω πολλά κοινά, αλλά την αγαπώ πολύ. Ίσως το μοναδικό κοινό που έχω είναι ότι κι εγώ μαγειρεύω κατά περιόδους στον σύντροφό μου, όταν έχω χρόνο. Έχω, όμως, ένα αρνητικό: όταν θέλω να προσέξω τη διατροφή μου, μαγειρεύω υγιεινά, με αποτέλεσμα ο άνθρωπός μου να μη χορταίνει και να καταλήγουμε σε ταβέρνες για να... στυλωθεί».

Η Θωμαΐς, με την οποία πολλές γυναίκες έχουν ταυτιστεί λόγω της τεράστιας υπομονής που δείχνει στις απιστίες του συζύγου της έχει τη δική της θεωρία για τον γάμο...

«Σε μια φάση η ηρωίδα μου ,λέει: “Ο σύζυγός μου έχει πολλά αρνητικά, αλλά είναι ο άνθρωπός μου”. Τι σημαίνει, άραγε, αυτό; Ότι τους ενώνει μια αγάπη από ανάγκη; Από συνήθεια; Από φόβο; Για οικονομικούς λόγους; Για μένα, αν δεν υπάρχει σε έναν γάμο ζωντανό το ερωτικό στοιχείο, τότε αυτός -ακόμη και αν υπάρχουν παιδιά- είναι μια ταλαιπωρία και για τους δύο. Διότι ρεαλιστικά θα πληγώνουν ο ένας τον άλλον, αφού ο έρωτας θέλει και επαφή και αγκαλιά. Ο Έλληνας άνδρας ακόμη και σήμερα έχει κρατήσει τα χαρακτηριστικά του κλασικού αρσενικού, δηλαδή νιώθει κτήμα του τη γυναίκα του και δεν αντέχει μια πιθανή απιστία της. Η ζήλια ενέχει και εγωισμό. Για μένα, θα ήταν θετικό να αλλάξουν τα πράγματα και οι Έλληνες να αγαπούν και να το δείχνουν. Δεν είναι αδυναμία».

Θα έμπαινε ποτέ στον πειρασμό να τσεκάρει με μια φίλη της την εμπιστοσύνη του άνδρα της όπως συμβαίνει στο σενάριο;  

«Με τίποτα! Τέτοια πειράματα δεν μου αρέσουν. Για να μπω σε αυτή τη διαδικασία πρέπει η σχέση να έχει πρόβλημα. Με λίγα λόγια, είναι αρρωστημένη. Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης. Αντί να μπαίνουμε σε τέτοια παιχνίδια, το καλύτερο θα ήταν να μη θεωρούμε δεδομένο τον άλλον, να μη μας τρώει η ρουτίνα και να τον διεκδικούμε καθημερινά. Τα ζευγάρια από τότε που παντρεύονται δεν κοιμούνται χωριστά. Πάντα στο ίδιο κρεβάτι. Και, αν μέσα στην εβδομάδα κάποιος κοιμηθεί σε άλλο δωμάτιο, θα έχει ενδιαφέρον ο άλλος να τον διεκδικήσει».

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]