Με πολλαπλή ανανέωση και ανατροπές σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 να "χτυπήσει τον ανταγωνισμό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ήδη ενεργοποιείται δυναμικά το σενάριο αναβίωσης του "Dancing with the stars", με δυνατό καστ και ανανεωμένη δομή και αισθητική. Στο τραπέζι πέφτει το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία ωστόσο προοριζόταν για το "Sunday live show" μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

Αν κλείσει στο "Dancing", θεωρείται πιθανό να προκύψουν ανατροπές με τη μορφή σούπερ ντόπινο. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Real Life" και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου το κυριακάτικο σόου εξετάζεται να ανατεθεί σε δύο άνδρες, όπως γίνεται στο πρωτότυπο βρετανικό. Μία εκδοχή που έχει προταθεί είναι να δούμε εν νέου μπροστά από τις κάμερες συνύπαρξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά. Το κυριακάτικο σόου, άλλωστε, θυμίζει το "Πολύ την Κυριακή" που έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν ο πρώτος. 

1 σχόλιο:

Αν εχεις ιδεες είπε...

Έξυπνη επιλογή το δίδυμο Μουτσινάς-Αρναουτογλου.Θυμαμσι τη συνέντευξη του Μουτσινά στο The 2Night Show όπου οι δύο τους ήταν απολαυστικοί.
Ωστόσο δε νομίζω ότι θα κάνει καλό στο σόου αν ο Γρηγόρης κάνει και φέτος το Late night του και ο Μουτσινάς παίζει τρεις φορές την εβδομάδα στα Παλικάρια.....

Bottom Ad [Post Page]