Επανένωση για το δίδυμο Αρναούτογλου-Μουτσινά στον ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Με πολλαπλή ανανέωση και ανατροπές σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 να "χτυπήσει τον ανταγωνισμό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ήδη ενεργοποιείται δυναμικά το σενάριο αναβίωσης του "Dancing with the stars", με δυνατό καστ και ανανεωμένη δομή και αισθητική. Στο τραπέζι πέφτει το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία ωστόσο προοριζόταν για το "Sunday live show" μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

Αν κλείσει στο "Dancing", θεωρείται πιθανό να προκύψουν ανατροπές με τη μορφή σούπερ ντόπινο. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Real Life" και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου το κυριακάτικο σόου εξετάζεται να ανατεθεί σε δύο άνδρες, όπως γίνεται στο πρωτότυπο βρετανικό. Μία εκδοχή που έχει προταθεί είναι να δούμε εν νέου μπροστά από τις κάμερες συνύπαρξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά. Το κυριακάτικο σόου, άλλωστε, θυμίζει το "Πολύ την Κυριακή" που έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν ο πρώτος. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έξυπνη επιλογή το δίδυμο Μουτσινάς-Αρναουτογλου.Θυμαμσι τη συνέντευξη του Μουτσινά στο The 2Night Show όπου οι δύο τους ήταν απολαυστικοί.
    Ωστόσο δε νομίζω ότι θα κάνει καλό στο σόου αν ο Γρηγόρης κάνει και φέτος το Late night του και ο Μουτσινάς παίζει τρεις φορές την εβδομάδα στα Παλικάρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !