Αναλυτικό και πλούσιο ρεπορτάζ για τα νέα δεδομένα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8

Σε συνεχείς συζητήσεις βρίσκονται τα στελέχη του ΑΝΤ1 με κεντρικό θέμα το πως θα διαμορφωθεί η prime time στο Β μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από Γενάρη. Η μία σύσκεψη διαδέχεται την άλλη, αφού ο στόχος είναι η πρωτιά και τίποτα λιγότερο.

Πάμε στα σίγουρα! Σχεδόν βέβαιο είναι πως το κανάλι του Αμαρουσίου θα εντάξει στο πρόγραμμα του το μαγειρικό ριάλιτι  "Hell's Kitchen" με τον Έκτορα Μποτρίνι, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το tvnea.com (δες εδώ)Ο ΑΝΤ1 πιστεύει πολύ στις ικανότητες του σεφ και θεωρούν πως θα πρέπει να επιστρέψει ο κακός τηλεοπτικά εαυτός του, αυτός δηλαδή που γνωρίσαμε μέσα από το "Εφιάλτης στην κουζίνα" του ALPHA. Το συγκεκριμένο μαγειρικό ριάλιτι έχει τα πάντα! Ένταση, ανταγωνισμός, εκδρομές, φασίνα στο εστιατόριο, πολύ μαγείρεμα, σερβίρισμα,ίντριγκα, τσακωμοί ψηφοφορίες και αποχωρήσεις. Το project αυτό διαρκεί μία ώρα και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα προβάλλεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα. 

Σχεδόν σίγουρο είναι και το ερωτικό ριάλιτι "The Bachelor" και όχι το "Day and night", το οποίο, αν βγει, θα το δούμε στο "Tv Μακεδονία". To "The Bachelor" είναι ένα αμερικάνικο ριάλιτι και έχει κάνει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο επίκεντρο είναι ένας όμορφος και γοητευτικός νέος, ο οποίος είναι εργένης και αναζητά σύντροφο. 

Υπάρχουν 14 υποψήφιες, οι οποίες διεκδικούν την καρδιά του και το έπαθλο, το οποίο είναι το να μοιραστούν μαζί του ένα ταξίδι τριών μηνών. Αυτά τα 15 άτομα μένουν σε μία εξωτική-ονειρική κατοικία (κατά πάσα πιθανότητα τα γυρίσματα θα γίνονται στο εξωτερικό), ενώ έχουν πρόσβαση στα πιο ωραία μέρη διασκέδασης της περιοχής στην οποία διαμένουν. Καθημερινά οι 14 κοπέλες περνούν από διάφορες δοκιμασίες διαφορετικού τύπου και ο εργένης τις αξιολογεί. Κάθε εβδομάδα αποχωρεί και μία μέχρι να φτάσουμε στη μεγάλη νικήτρια. Το βασικό χαρακτηριστικό του φορμάτ είναι ότι κυριαρχεί το γυναικείο ξεκατίνιασμα και οι τσακωμοί, ενώ βλέπουμε ότι ο εργένης αναπτύσσει με κάποιες κοπέλες πιο ιδιαίτερες και στενές σχέσεις από ότι με κάποιες άλλες. Το ριάλιτι έχει πολύ ένταση, ενώ δεν λείπουν οι ρομαντικές στιγμές. Φυσικά, πολύ συχνά πρωταγωνιστεί το γέλιο και η αμηχανία, ενώ στη ξένη εκδοχή έχουμε και φιλιά γεμάτο πάθος. Βέβαια, σε κάποιες προχωρημένες ξένες εκδοχές συναντάμε και το σεξ...

Κάθε μέρα έχουμε και μία διαφορετική δοκιμασία για τις 14 κοπέλες και αυτό δίνει τη δυνατότητα στο παιχνίδι να μην επαναλαμβάνεται και να μη γίνεται κουραστικό. 

Από χθες ξεκίνησε μία κουβέντα για το ποιος θα είναι ο περιβόητος εργένης. Η εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" ανέφερε πως ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως πρώτο το tvnea.com σας αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα την επαφή που είχε το κανάλι με τον Ντάνο, χωρίς φυσικά τότε να ξέρουμε για τι ακριβώς πρόκειται (δες εδώ). Οι τελευταίες μας πληροφορίες αναφέρουν πως πράγματι του έγινε η πρόταση, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι πολύ θετικός. Έχει ενστάσεις στο κατά πόσο αυτό θα του κάνει καλό στην καριέρα του, ωστόσο μην αποκλείσετε ο Γιάννης Λάτσιος να κάνει κάποια κίνηση-ματ και να καταφέρει τελικά να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι. Πάντως, στις περισσότερες ξένες εκδοχές του ριάλιτι, ο εργένης δεν είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο και επιλέγεται μετά από αρκετά δοκιμαστικά, ωστόσο κανείς δεν απαγορεύει στον ΑΝΤ1 να τροποποιήσει το concept και να αναζητήσει πρόσωπα από το χώρο της σοουμπιζ.

Το παιχνίδι θα προβάλλεται δύο ώρες καθημερινή ή 4 φορές την εβδομάδα.

Χθες έγινε γνωστό (δες εδώ) πως ο ΑΝΤ1 σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει το "Dancing with the stars", το οποίο τελευταία φορά το είδαμε στις αρχές του 2015, δηλαδή πριν σχεδόν 3 χρόνια. Φυσικά, η σκέψη είναι πως θα έχουμε ένα πολύ πιο εντυπωσιακό πλατό με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Η εικόνα, δηλαδή, του παλιού "Dancing" δεν θα έχει καμία σχέση με την καινούργια. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα δούμε την "All Stars" εκδοχή του σόου ή θα επιλεχθούν νέα πρόσωπα από τη σόουμπιζ.

Η επαναφορά του "Dancing" δεν φέρνει αναγκαστικό πάγωμα του "Sunday Live", αφού το κανάλι ξεκαθαρίζει πως το ένα είναι ανεξάρτητο από το άλλο, ωστόσο αντιλαμβάνεστε πως οικονομικά είναι δύσκολο να αντέξει ένα κανάλι ένα ακριβό ριάλιτι και δύο σόου υπερπαραγωγή, οπότε αντιλαμβάνεστε πως η επιστροφή του "Dancing" μπορεί να φέρει την αναβολή του "Sunday Live" και όχι το οριστικό πάγωμα του.

Ακόμη, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται τα στελέχη του ΑΝΤ1, ώστε να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του "Celebrity game night", που παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία η Σμαράγδα Καρύδη στο Mega. Εδώ και καιρό σκέφτονται την επαναφορά της συγκεκριμένης εκπομπής και στο προσεχές διάστημα θα δούμε τι θα αποφασίσουν τελικά.

Η επιστροφή του "Celebrity" δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στις έντονες σκέψεις για απόκτηση δικαιωμάτων του "The Wall", όπως πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea.com (δες εδώ). Ο ΑΝΤ1 πιστεύει πολύ σε αυτό το τηλεπαιχνίδι και δεν αποκλείεται το σενάριο να συνυπάρξουν στο πρόγραμμα το "The Wall" με το "Celebrity game night".

Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα το "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια" θα μεταφερθούν οριστικά στη ζώνη των 9 και αυτό που γνωρίζουν μέχρι στιγμής οι συντελεστές της σειράς είναι πως από Ιανουάριο θα προβάλλονται τρεις φορές την εβδομάδα. Το ότι από αύριο θα βλέπουμε μόνο ένα επεισόδιο έχει να κάνει και με το γεγονός πως θέλουν να κάνουν την απαραίτητη οικονομία στο σήριαλ, λόγω της αλλαγής συχνότητας που θα δούμε από τις αρχές του 2018.

Και αν αναρωτιέστε πως θα χωρέσουν όλα αυτά, θα πρέπει να σας θέσουμε δύο παραμέτρους. Η πρώτη είναι πως στον ΑΝΤ1 επιθυμούν διακαώς την ενεργοποίηση της prime time του Σαββάτου και η δεύτερη πως το ερωτικό ριάλιτι κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται στο slot 10 με 12 και μπορεί όχι σε καθημερινή βάση, αλλά ίσως 4 φορές την εβδομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στην απογευματινή ζωνη θα υπάρξουν αλλαγες?Νέα σειρά θα γίνει ή θα υπάρχουν μόνο τα Παληκάρια και η Παρθένα Ζωή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτιμω πως δεν μπορουν να βγουν και τα 2 σοου μαζι... στον αντ1 για πολλους λογους θα πρεπει να καταληξουν στο ένα 'η το άλλο. λογικα στ dancing... εχει περισσοτερες πιθανότητες να παει καλα στο prime time της κυριακης απέναντι από το survivor από ότι το sunday live-γενικα εχω ενστασεις για το συγκεκριμενο ειδος προγράμματος κατά ποσο μπορει να στηθει σωστα και να αποδωσει. οσο για το Bachelor, είναι πρόγραμμα που θα μπορεσει να σταθει απέναντι από survivor ειτε με ειτε χωρις αγγελοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την ώρα όλα τα χρηματα θα πέσουν στο prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατα τη γνωμη μου το dancing δε θα τραβηξει . Εχουμε δει 5 σεζον μια στον παγο ενα sytycd περσυ π ηταν αδιαφορο συν ολους τους επωνυμους π βλεπουμε σε διαφορα τοσα χρονια.... αυτο το bachelor δε σας φαινεται οπως και μενα αμφιλεγομενο??? Μπορει δηλ και να σταθει πολυ καλα αλλα μπορει να παει και απατο ... Εμενα μου φανηκε πολυ κουφο σαν προτζεκτ απορω και που το σκεφτηκε και που θυμηθηκε το ντανσινγκ . Μποτρινι σταθερη αξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητηρια για το αρθρο σας. αναλυτικοτατο και καταφατικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατατοπιστικο ηθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Αγγελοπουλος δεν νομιζω να δεχτει να παρει μερος σε κατι τετοιο κ δεν θα κανει καλο κ στον ιδιο,ας παρουν τον Παναγιωτη Βασιλακο θα δεχτει σιγουρα,οπως επισης θα δεχοταν σιγουρα κ ο Πανος Αργιανιδης κ θα ειχε κ πλακα με αυτον αλλα δε νομιζω να τον σκεφτουν γιατι λογικα θα θελουν καποιον νεοτερο κ εμφανισιμο.Το sunday live αν στηθει σωστα θα ειναι πολυ καλη επιλογη για τις κυριακες,καλυτερο απο το dancing μιας κ τα τελευταια χρονια ο αντ1 για καποιο λογο αποτυχαινει στα σοου(απο το dancing 5 μεχρι κ το so you think you can dance)αλλα ειναι καταδικασμενο να αποτυχει μιας και απεναντι απο το survivor κανενα διαγωνιστικο σοου δε καταφερε να επιβιωσει (rising star,so you think you can dance,master chef,star academy,μεχρι κ το your face που αλλες χρονιες εσκιζε περσι αναγκαστηκε να αλλαξει μερα)οποτε και το dancing στανταρ θα ειχε την ιδια τυχη,ειναι ενα προγραμμα που πρεπει καποια στιγμη να επιστρεψει στη τηλεοραση αλλα δε νομιζω οτι ειναι φετος η καταλληλη στιγμη,εκτος κ αν ανανεωσουν την επιτροπη (που πρεπει)κ βαλουν ατομα που να κανουν καραγκιοζιλικια μεταξυ τους βλ.the voice,η που να ξεκατινιαζονται με τους παικτες βλ.my style rocks αυτα ζητα τωρα ο κοσμος γ αυτο κ ειναι τα μονα διαγωνιστικα σοου που κανουν νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεωρώ ότι αν οργανώσουν σωστά το dancing (πλατό , κριτές , παρουσίαση αλλά κυρίως τους παίκτες) έχει πιθανοτητες αν οχι να περάσει το survivor έστω να το κοντραρει καλά γτ θεωρώ ότι είναι πιο ευχάριστο και χαλαρό σόου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !