Τηλεοπτική βόμβα: Ο Λάκης Λαζόπουλος στον ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Όλα είναι έτοιμα... Ναι, είναι όλα έτοιμα για την τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου και ένα είναι σίγουρο... Η επιστροφή αυτή θα συζητηθεί... Η επιστροφή αυτή είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως δεν θα περάσει αδιάφορη...

Ο δαιμόνιος Λάκης ετοιμάζεται να κάνει comeback και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που ανοίγει τις πόρτες του για να τον υποδεχτεί, προσφέροντάς του την ευκαιρία να επιχειρήσει να κάνει και πάλι, ένα νέο κι άκρως δυναμικό ξεκίνημα. Άλλωστε, ο κόσμος περιμένει τον Λάκη... Ο κόσμος έχει ανάγκη το χιούμορ του Λάκη και την βιτριολική του σάτιρα, με τα όποια σωστά της και τα όποια λάθη της...

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πληροφορίες του tlife.gr και της Νάνσυς Νικολαΐδου, η επιστροφή αυτή του Λάκη στους δέκτες μας προγραμματίζεται για τις αρχές του νέου έτους. Δηλαδή να κάνει πρεμιέρα από τις αρχές του Φλεβάρη του ΄18 και πιο συγκεκριμένα ακούγεται πως η πρεμιέρα του θα γίνει την Τρίτη 6 Φλεβάρη, για να γίνει και πάλι...  της Τρίτης, γιατί κάποιες τηλεοπτικές συνήθειες αντέχουν στο χρόνο.

Μάλιστα, ο πιο πιθανός τίτλος της εκπομπής είναι... "Αι Σιχτίρ", από τον οποίο και μόνο μπορούμε να φανταστούμε επ΄ ακριβώς το περιεχόμενο της και την τηλεοπτική λογική πάνω στην οποία θα κινηθεί.

Αρχικά Λάκης και ΑΝΤ1, έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν, έτσι ώστε από τον Φλεβάρη μέχρι και τον Ιούνιο να βγουν στον αέρα τουλάχιστον οκτώ τηλεοπτικές εκπομπές.

Υ.Γ Για την ώρα, ο ΑΝΤ1 δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τη συγκεκριμένη πληροφορία...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !