Η παρουσιάστρια ,Βίκυ Χατζηβασιλείου, σε συνέντευξή της σχολιάζει το γεγονός πως πια άλλαξε
μέρα η εκπομπή της, ενώ αποκαλύπτει και πώς βρέθηκε στα χέρια της το concept...

Την εβδομάδα που μας πέρασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκίνησε τη 12η σεζόν της εκπομπής με την οποία ταυτίστηκε όσο με καμία άλλη, το «Πάμε Πακέτο». 

«Έχω αγωνία για το πόσο ο κόσμος έχει αντιληφθεί την αλλαγή στην ημέρα της εκπομπής. Υπάρχει μια σύγχυση. Όπου έχω πάει, στο σούπερ μάρκετ, στην αγορά, στην προπόνηση, στα μαγαζιά, το αντιλαμβάνομαι».

Τελικά αυτή η αλλαγή την έχει πειράξει;  

«Δεν με έχει πειράξει η αλλαγή, απλώς με έχει αναστατώσει λίγο. Δεν ήταν επιθυμία μου να αλλάξει η ημέρα προβολής. Εσείς ξέρετε κάποιον που μετά από δώδεκα χρόνια εκπομπής θα επιθυμούσε να αλλάζει ημέρα;».

Αλήθεια, όμως, πώς ξεκίνησε η επαφή της με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό concept, που εν πολλοίς τη χαρακτήρισε;  

«Εγώ ήμουν στην ενημέρωση. Σε εκείνη τη φάση της ζωής μου έκανα μια εκπομπή για την υγεία στον Alpha και συνεργαζόμουν με το Δελτίο Ειδήσεων. Μου πρότειναν από το κανάλι να κάνω κάτι δικό μου στην ψυχαγωγία. Μου ακούστηκε περίεργα, δεν ήθελα να εγκαταλείψω την ενημέρωση. Μου έδειξαν κάποιες προτάσεις που είχαν, όμως, δεν μου άρεσε καμία παρά μόνο το τότε "Έχεις Γράμμα". Τους είπα ότι αν έκανα μια ψυχαγωγική εκπομπή θα ήταν αυτή. Διότι έχει στοιχεία δημοσιογραφικά, έρευνα, επιχειρηματολογία, διαχείριση. Έτσι ξεκίνησε το "Εχεις Γράμμα" που αργότερα εξελίχθηκε στο "Πάμε Πακέτο"».

Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παλιά δεν ήταν Δευτέρα ή Χατζηβασιλειου; Και είχε απέναντι της το πάρα πεντε;

Bottom Ad [Post Page]