Απίστευτα λεφτά φέρνει στον ΑΝΤ1 το #Nomadsgr...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Πολύς λόγος έχει γίνει για το αν το "Nomads" μπορεί να φέρει πίσω στον ΑΝΤ1 τα χρήματα του κόστους του, λόγω του ότι η τηλεθέαση είναι ικανοποιητική, αλλά όχι σαρωτική.

Το ρεπορτάζ στο Tlife.gr δίνει την απάντηση.

Φυσικά, και οι τηλεθεάσεις καθορίζουν την ροή και το ύψος των διαφημιστικών πακέτων που μπορεί να πάρει ένα κανάλι, φυσικά και η διαφημιστική πίτα κόβεται και μοιράζεται ανάλογα με τις επιδόσεις των προγραμμάτων στους πίνακες τηλεθέασης, όμως, αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.

Δεν ισχύει στις περιπτώσεις εκείνες που τα κανάλια ετοιμάζονται να βγάλουν στον αέρα τόσο μεγάλες παραγωγές,  ή μάλλον για να ακριβολογώ υπερπαραγωγές. Γιατί; Γιατί έχουν φροντίσει να πουλήσουν το πρότζεκτ τους στην διαφημιστική αγορά, πριν καν βγει στον αέρα και πριν καν αρχίσει το... ράλι στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι, μπορεί το κόστος του "Nomads" να αγγίζει περίπου τα 6.000.000 ευρώ, όμως, αυτά τα χρήματα ο ΑΝΤ1 τα έχει πάρει ,ήδη, πίσω. Και μάλιστα; Στην... πολλαπλάσια έκδοσή τους.

Όπως μου μετέφερουν στελέχη του καναλιού που είναι σε θέση να γνωρίζουν, το κανάλι του Αμαρουσίου υπολογίζει μέχρι την ανατολή του νέου χρόνου, να έχει εισπράξει από διαφημιστικά έσοδα από το "Nomads", το αστρονομικό ποσό των 20.000.000 ευρώ!

Βλέπετε, η διαφημιστική αγορά εννοείται πως έσπευσε να επενδύσει στο "Nomads", χαρίζοντας στον ΑΝΤ1 πολύτιμα διαφημιστικά πακέτα. Η διαφημιστική αγορά επένδυσε στο συγκεκριμένο φορμάτ προκαταβολικά κι έτσι σε ένα βάθος μέχρι και έξι μηνών το κανάλι θα έχει βάλει στο ταμείο του 20.000.000 ευρώ!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο λογος που εχουν προβλημα στον αντεννα με το κυριακατικο σοου ειναι ακριβως αυτή η φουσκα που δημιουργησαν με το νομαντς. τα πηραν προκαταβολικα για προγραμμα με μετρια τηλεθεαση και οι διαφημιστικές δεν θελουν να δωσουν δεκαρα προκαταβολικα για το κυριακατικο πλεον, δεν το εμπιστευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !