Τηλεκοντρόλ: Η ανέλπιστη επιτυχία του ΣΚΑΪ -Ο ΑΝΤ1 βαράει τουμπερλέκι-Το MONEY DROP -Η αδιάφορη 'Μουρμούρα'...

6
Καλησπέρα, φίλοι και φίλες μου. Παρασκευή σήμερα και το Τηλεκοντρόλ επέστρεψε εδώ, στο TVNEA.COM .


Αλλαγή προγραμματισμού επιχειρεί να κάνει ο ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη του. Βλέπετε το να μπει το ‘’Ρουκ Ζουκ’’ στις 15:00 ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από τον Τζώρτζη Ποφάντη και προκειμένου να μην τον μειώσουν, αποφάσισαν και φέτος να συνεχίσει στην ίδια ώρα. Πάντως, στα αφτιά μου έφτασε το ‘’επιτέλους το αλλάξαμε!’’.

Σε αναζήτηση καθημερινής σειρά συνεχίζουν να βρίσκονται οι ΑΝΤΕΝΝΙΚΟΙ. Η ‘Παρθένα’ δεν τραβάει, αν και στο δυναμικό κοινό που στοχεύει  το κανάλι ,αρκετά πυκνά  βρίσκεται στην πρώτη θέση…

Σε ανέλπιστη επιτυχία εξελίσσεται το THE VOICE. Βλέπετε το κενό που άφησαν τα υπόλοιπα κανάλια το κάλυψε ο ΣΚΑΪ με το συγκεκριμένο show. Βέβαια ,η πτώση στα νούμερα του συγκεκριμένου show αρχίζει πάντα όταν σταματάν οι καρέκλες να γυρίζουν… Για να δούμε!

Άσχετο , αλλά το ‘’Talking Nomads’’ θα παίζει κατά τη 1:30. Είστε και πολλοί εσείς που το βλέπετε γι’ αυτό σας ενημερώνω!

Παράπονα ακούω για τη σειρά, 4ΧΧΧ4. Και μπορεί διάφοροι να τα έκαναν, ο ΑΝΤ1 από την άλλη βαράει τουμπερλέκι. Βλέπετε οι Αντεννικοί  περιμένουν την καθημερινή σειρά του  Αρβανίτη και δεν βγάζουν κουβέντα.

Μια πολύ καλή επιλογή στην παρουσίαση του MONEY DROP έγινε από το STAR. Η Βίκυ Σταυροπούλου μετά από μεγάλη πίεση του STAR  είπε το τελικό ‘’Οκ’’, κι όπως φάνηκε έκανε πολύ καλά… Και μπορεί η τηλεθέαση να είναι απογοητευτική, το όλο εγχείρημα,όμως, είναι πετυχημένο. Ίσως η αλλαγή ώρας να είναι κάτι που θα έπρεπε να γίνει άμεσα…

Ως αδιάφορη περνά φέτος η ‘’Μουρμούρα’’ στον ALPHA. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ολοκληρώθηκε ο ‘’Αστέρας Ραχούλας’’ την περασμένη χρονιά κι όχι η ‘’Μουρμούρα’’ που έδειχνε σημάδια κόπωσης;


Όπως θα προσέξατε, εδώ και κάποιες μέρες το TVNEA.COM πέρασε σε μια άλλη μορφή (προσωρινή) .Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν κωλύματα , ωστόσο, η αλλαγή ήταν κάτι που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει, αφού ,όπως σας είπαμε και στην ανακοίνωσή μας, δυσκολευόταν η λειτουργία του site.

Αυτά για σήμερα από το Τηλεκοντρόλ του TVNEA!

Σας αφήνω, φίλοι μου. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με ψυχραιμία πάνω απ όλα...


Για επικοινωνία μαζί μου 
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθήστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !