Πρώτοι σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν πως ο ΑΝΤ1 θα ρίξει στη "μάχη" κάποια νέα σειρά στην prime time του από τον Ιανουάριο του 2018, ώστε να "καλύψει" το κενό του "4χχχ4", που ολοκληρώνεται στα τέλη Δεκεμβρίου.

Το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στο enikos.gr, αναφέρει ότι πολύ κοντά στο να δώσει το κανάλι το πράσινο φως είναι μία νέα σειρά που ετοιμάζει η γνωστή και πετυχημένη σεναριογράφος, Τίνα Καμπίτση. Η ίδια, εξάλλου, έχει "χαρίσει" στο κανάλι του Αμαρουσίου πολλές επιτυχίες, όπως τα "40 κύματα", την "Ονειροπαγίδα" και το "Daddy Cool".

Μάλιστα, στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος ευελπιστεί να κάνει δυνατό comeback στην τηλεόραση μετά από την αποτυχία του "Μην με σκας" στον ALPHA. Μη ξεχνάμε πως ο ίδιος στον ΑΝΤ1 έχει μεγαλουργήσει με το "Εκείνες και εγώ", το "Της Ελλάδος τα παιδιά" και το "Άκρως Οικογενειακόν".

Τη σκηνοθεσία, κατά πάσα πιθανότητα, θα αναλάβει ο Ανδρέας Μορφονιός, με τον οποίο ο Γιάννης Μπέζος είναι αχώριστος στην τηλεόραση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]