ΑΝΤ1: Φέρνει concept από την Τουρκία;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Προβληματισμένοι για το δεύτερο μισό της σεζόν είναι στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθώντας να δουν τι πρόγραμμα θα βγάλουν από τον ερχόμενο Φεβρουάριο που θα είναι μάλιστα στον αέρα ο δεύτερος κύκλος του «Survivor».


Λίγο πριν το τέλος του έτους ολοκληρώνεται το «Nomads» και τα στελέχη του ΑΝΤ1 αναζητούν το πρόγραμμα ή τα προγράμματα που θα μπουν στην prime time ζώνη του προγράμματός τους, στη θέση του ριάλιτι περιπέτειας. Μία λοιπόν από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι απέναντι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να βγάλουν ένα… λαϊκό πρόγραμμα που φαίνεται λοιπόν ότι το έχουν εντοπίσει στην Τουρκία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες,υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη γειτονική μας χώρα και έκανε επαφές με εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα για αντίστοιχα προγράμματα. Βέβαια μην πάει το μυαλό σας στην «Acun Medya» αφού η εταιρεία του Acun Ilicali έχει συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Οι επαφές έγιναν με ανταγωνιστές του τούρκου παραγωγού που θέλουν κι αυτές να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας όπως ο συμπατριώτης τους και έτσι έχουν ξεκινήσει επαφές με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ένα από τα προγράμματα που συζήτησαν οι δύο πλευρές, ο ΑΝΤ1 και η τούρκικη εταιρεία, αφορά ένα concept παρόμοιο με αυτό του «My style rocks» που προβάλλει αυτή την περίοδο ο ΣΚΑΪ, αλλά κι ένα τούρκικο σήριαλ. Έτσι λοιπόν αν η συμφωνία επιτευχθεί τότε μία ακόμα τούρκικη εταιρεία θα αρχίσει να δραστηριοποιείται έντονα στη χώρα μας αφού το «πακέτο» συμφωνίας με τον ΑΝΤ1 θα περιέχει αρκετά τηλεοπτικά προϊόντα…!

newsit-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα Τουρκικα σηριαλ δε πιανουν πλεον,επισης απο το να αντιγραψουν το my style rocks καλυτερα να επαναφερουν το next top model

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θελουν ριαλιτι μοδας ας κανουν το runway.Πιστευω θα εχει ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !