ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: To ριάλιτι του ΑΝΤ1 στο Β μισό...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πρώτοι σας γράψαμε στο "Mediatown" της Τετάρτης (δες εδώ) πως ο ΑΝΤ1 έχει αποφασίσει να επενδύσει και στο Β μισό της σεζόν με ριάλιτι και κατά πάσα πιθανότητα με κάποιο καθημερινό. Κατά 95% (αφήνουμε ένα 5% επειδή όλα μπορούν να ανατραπούν την τελευταία στιγμή) δεν πρόκειται για ριάλιτι επιβίωσης και έτσι όσοι πίστευαν ότι θα δούμε το "I am celebrity get me out of here" ή τη "Φάρμα" έπεσαν έξω.

Από χθες γράφεται πως είναι πολύ πιθανό στο κανάλι του Αμαρουσίου να δούμε την ελληνική εκδοχή του  «Are you the one;». Σε αυτό, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες θα φιλοξενηθούν σε μια πολυτελή κατοικία με σκοπό να βρουν το ιδανικό τους ταίρι.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν είναι στα υποψήφια, ωστόσο οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 είναι ανάμεσα σε παρεμφερή concept με αυτό, αλλά πιο δυνατά στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά. Πρόκειται για την κατηγορία των ερωτικών ριάλιτι, που θα είναι εστιασμένα στις ανθρώπινες σχέσεις. Πρόκειται για μία μόδα που κυριαρχεί στις τηλεοράσεις των άλλων χωρών και ο ΑΝΤ1 θέλει να τη φέρει και στην Ελλάδα.

Και όλα αυτά σας τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, διότι οι αποφάσεις μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.  Απλά σας μεταφέρουμε αυτά που έχουν ειπωθεί στις συσκέψεις μεταξύ των στελεχών για το πρόγραμμα που θα αποτελέσει τη "σημαία" του καναλιού στο Β μισό μετά το τέλος του "Nomads".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !