Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον χώρο της τηλεόρασης, αν της αρέσει, αλλά και για το αν πήγαινε σε κάποιο
ριάλιτι...

Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα, που μίλησε στον Λάζο Μαντικό και τον Art fm 90,6.


Ο χώρος της τηλεόρασης θέλει δυνατά νεύρα; 

«Ο χώρος της τηλεόρασης θέλει πολλή αντοχή, συγκέντρωση, και πάρα πολλή υπομονή. Εγώ δεν είχα υπομονή και ακόμα προσπαθώ να το βρω. Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα αλλά από την άλλη είναι ένα παιχνίδι. Εμείς οι ηθοποιοί χρησιμοποιούμε το ρήμα ''παίζω'' και σαν ένα παιχνίδι δύσκολο και απαιτητικό δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε και πρέπει να περνάμε όμορφα».

Της αρέσει όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η ελληνική τηλεόραση; 

«Την τηλεόραση την έχω σαν έπιπλο έχω να σας πω, αλλά επειδή την έχω κρεμασμένη σκεφτείτε σαν κάδρο! Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μεγάλωσα με την τηλεόραση. Χαλαρώνω με άλλα πράγματα, με τη μουσική, με ένα μπάνιο, με αγαπημένα πρόσωπα. Η τηλεόραση με αφυπνίζει, δεν με χαλαρώνει!».

Σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης θα έβαζε συμμετοχή; Της έχει γίνει πρόταση;  

«Μου έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχω στο Survivor όπως και στην υπόλοιπη μισή Ελλάδα. Δεν με βλέπω καθόλου σε ένα παιχνίδι που είναι ριάλιτι. Όλο αυτό είναι ένα κατασκεύασμα. Δεν πας εκεί να παίξεις παιχνίδια για να δουν πόσο δυνατός είσαι. Εκεί είναι άλλος ο τρόπος, να δουν την καθημερινότητά σου. Είναι ριάλιτι και είμαι εντελώς αντίθετη με τα ριάλιτι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]