Κοκκινάκης: 'Όταν συναντήθηκα για το Survivor,έλεγα ας τελειώσει το ραντεβού να φύγω'

0

Ο Κώστας Κοκκινάκης, ένας από τους παίκτες του περσινού κύκλου του Survivor στον Σκάι, μιλά
στη δημοσιογράφο, Ρενέ Σαραντινού, και το Λοιπόν, για το παιχνίδι, την αναγνωρισιμότητα, ενώ αποκαλύπτει και τον τρόπο που του έγινε η πρόταση αλλά και την αντίδρασή του!

Έχει ηρεμήσει ο πανικός που δημιούργησε το «Survivor»;  

Μετά το παιχνίδι ήμασταν πιο αναγνωρίσιμοι. Δεν ξέρω πώς μας έβλεπε ο κόσμος, θεωρούσαν ότι είμαστε ήρωες επειδή επιβιώσαμε από πείνα; Δεν ήμασταν αιχμάλωτοι πολέμου, μην τρελαθούμε, ένα παιχνίδι ήταν που σίγουρα θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν οι περισσότεροι. Δεν είναι κάτι τρελό, θέλει διαχείριση μέσα στο μυαλό σου. Πάρα πολλοί το φοβήθηκαν, γιατί μίλησα με κάποιους πριν, κυρίως επώνυμους, κι αυτό μου είχαν πει. Μετά από όλη αυτή την επιτυχία νομίζω ότι όλοι αναθεώρησαν που δεν πήγαν. Σίγουρα στη δουλειά είναι συν το να έχεις τόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα.  

Εσύ πώς πήγες εκεί;  

Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου με το όνομα κάποιας κυρίας ότι υπάρχει μία πολύ καλή πρόταση, χωρίς να μου λέει τι ακριβώς, κι αν με ενδιέφερε να επικοινωνήσω. Αρχικά, θεώρησα ότι μου κάνανε πλάκα. Απάντησα ότι «Αν είναι να εκπλαγώ με την πρόταση, να κάνω το ραντεβού». Έγινε το ραντεβού, μου είπαν για το «Survivor» κι εγώ από μέσα μου έλεγα: «Εντάξει, ας τελειώσει τώρα το ραντεβού για να φύγω», ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό μου ότι θα πάω.  

Πώς άλλαξες γνώμη; 

Το είπα σε 2-3 άτομα, στους φίλους μου, στην κόρη μου, η οποία είναι 17 χρόνων και πηγαίνει στην Γ' Λυκείου. Πρώτα ρώτησα τους κολλητούς μου, που ήμουν σίγουρος ότι θα μου έλεγαν «Τι βλακείες μας λες;». Τους το είπα απλώς για να γελάσουμε, αλλά με το που το είπα, μου απάντησαν: «Τρελός είσαι; Καν' το». Τότε άρχισα να το σκέφτομαι λίγο, το «πέταξα» και στην κόρη μου και μου είπε: «Μην πας».  

Γιατί δεν ήθελε να πας;  

Μου είπε ότι μετά θα την κορόιδευαν στο σχολείο της. Της είπα ότι δεν θα κάνω βλακείες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !