Ο Κώστας Κοκκινάκης, πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ,Survivor, μιλά για το παιχνίδι επιβίωσης, τη δημοσιότητα ,την πείνα ,ενώ σχολιάζει και το ότι έχουμε γεμίσει από παρεμφερή
κόνσεπτ...

Τι σε έμαθε το «Survivor»;  

Όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής όπως εγώ, δεν περνάς από πείνα, αλλά σίγουρα από ψυχολογική πίεση. Δεν ένιωσα ποτέ ότι πεινάω πολύ κι έπρεπε να φύγω. Εγώ και η Λάουρα (Νάργες) δεν είπαμε ποτέ ότι πεινάμε, ίσως εκείνη να είχε τη γερμανική πειθαρχία. Δεν με ζόρισε η πείνα. Πιο πολύ ζορίζομαι όταν κάνω δίαιτα και βλέπω τους άλλους να τρώνε δίπλα μου. Ο ύπνος ήταν πιο δύσκολος, γιατί στο ξύλο πονούσαν η μέση και το γόνατά μου. Μου λείπει το «Survivor», θα το ξανάκανα, όχι για να ζήσω την εμπειρία, την έζησα. Μετά από τρεις μήνες όλοι αρχίσαμε να βαριόμαστε στο παιχνίδι, είχαμε ζήσει τα πάντα, ήταν μια επανάληψη και άρχιζε να κουράζει ψυχολογικά. Τώρα θα το έκανα για κάποια χρήματα. Ήταν ωραίο.  

Είχες ξεχωρίσει το νικητή;  

Φάνηκε από πολύ νωρίς ότι ο Γιώργος ήταν από τους δυνατούς παίκτες. Δυνατός στα αγωνίσματα, προσέφερε πάρα πολλά και στη συμβίωση, ήταν ένας ολοκληρωμένος παίκτης, άξια νίκησε.  

Τι βλέπεις να γίνεται μ’ εσάς μετά την εμφάνιση των αντίστοιχων παιχνιδιών στην τηλεόραση;  

Πήγα στο παιχνίδι για να το ζήσω, δεν σκεφτόμουν τον τελικό ή το χρηματικό ποσό, ούτε θα με βοηθήσει ποτέ στη δουλειά μου. Είμαι αθλητής, ασχολούμαι με την προπονητική, δεν με βοήθησε κάπου. Αν βοήθησε κάποιον στη δουλειά του, με τον καιρό σίγουρα θα αρχίσει να ξεχνιέται. Τους πρώτους μήνες θέλει ο κόσμος να σε δει, μετά είναι λογικό να ξεχαστείς σιγά σιγά. Στο παιχνίδι που έκανε το «Ε», μπράβο του που μια ελληνική παραγωγή προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο, δεν το έχω δει, γιατί έχω προπονήσεις εκείνες τις ώρες, αλλά είναι δύσκολο να φτάσουν την παραγωγή τη δική μας, σε αυτά τα επίπεδα. Από την άλλη, δεν θα έπρεπε να γίνει, γιατί μου θυμίζει το μαγαζί που άνοιξε με παγωτό γιαούρτι, μετά άνοιξαν άλλα πέντε κι έπειτα έκλεισαν όλα. Δεν θα έπρεπε να γίνει, γιατί ο κόσμος θα αρχίσει να το βαριέται, θα γίνουν ήδη τρία φέτος. 

Δεν θα βαρεθεί ο κόσμος;  

Θα βαρεθεί. Ποτέ δεν μου άρεσε η δημοσιότητα. 

Υπάρχουν προτάσεις για συνεργασίες;  

Υπάρχουν προτάσεις, αλλά φιλτράρονται. Είμαι του αθλητικού χώρου και με αυτόν θέλω να ασχοληθώ.  

Κάποιοι σε θεωρούν αγέλαστο... 

Είναι ψέμα, στο παιχνίδι γέλασα πάρα πολύ, μέχρι δακρύων, απλώς δεν υπήρχαν συνέχεια οι κάμερες ανοιχτές να το καταγράψουν. Δεν έκανα κάτι στην κάμερα για να φανεί αστείο. Η αλήθεια είναι ότι δεν με καλείς σε πάρτι για να γίνει γλέντι τρομερό. Είμαι χαμηλών τόνων, γελάω δύσκολα και κλαίω ευκολότερα.  

Aυτά είπε ο αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor στη Ρενέ Σαραντινού και το Λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]