Παρουσιάστηκε στον Τύπο το 'Still Standing' - Οι δημοσιογράφοι...έπεσαν στην καταπακτή!

0

Την Πέμπτη ,12 Οκτωβρίου, οι συντελεστές του “Still Standing” και ο ΑΝΤ1 έδωσαν την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να δουν από κοντά και να παίξουν στο πλατό του νέου τηλεπαιχνιδιού
γνώσεως, στο πλαίσιο του media day που οργανώθηκε για τον σκοπό αυτό. Η παρουσιάστρια του “Still Standing”, Μαρία Μπεκατώρου ,ήταν εκεί για να υποδεχθεί τους δημοσιογράφους και να τους ανεβάσει κατευθείαν στην «αρένα» του παιχνιδιού.

Όλοι πήραν τις θέσεις τους στο «ρινγκ» του “Still standing” και έπαιξαν, κυριολεκτικά, μέχρι τελικής πτώσης. Ταχύτητα, σασπένς, αδρεναλίνη αλλά και πολύ γέλιο γέμισαν το πλατό, όταν άνοιγε η καταπακτή στο σημείο που στέκονταν και έπεφταν στο «κενό». Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι από κάθε Μέσο είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους στην παρουσιάστρια, η οποία έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με το concept του νέου τηλεπαιχνιδιού και μοιράστηκε μαζί τους τη μέχρι τώρα εμπειρία της .


Το επιτυχημένο game show, με προβολή σε 20 χώρες, ήρθε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να γεμίσει τα απογεύματά μας, με δυνατές στιγμές, καθώς μία λάθος απάντηση αρκεί για να χάσουν οι παίκτες τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Εμείς όμως, παραμένουμε όρθιοι και απολαμβάνουμε καθημερινά, στις 18.00, το “Still Standing”, μόνο στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !