Παρελθόν αποτελεί για το ραδιόφωνο και συγκεκριμένα για τον Sfera 102,2 η Ναταλία Γερμανού μετά από 21 περίπου χρόνια. Αν και οι δύο πλευρές δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν τους λόγους του, κατά τα άλλα βελούδινου, διαζυγίου, όπως ειπώθηκε στην τελευταία εκπομπή της Ναταλίας, ωστόσο, φαίνεται πως το παρασκήνιο καλά κρατεί. Η αλήθεια είναι ότι η Ναταλία Γερμανού τον τελευταίο ένα χρόνο και κάτι δεν προσερχόταν στη δουλειά της με την ίδια ζέση όπως τα πρώτα χρόνια.

Οι περισσότερες ραδιοφωνικές εκπομπές ήταν γραμμένες -δηλαδή όχι ζωντανές- ειδικά προτού βρεθεί στο πλευρό της ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ενώ ακόμα και κατά το διάστημα αυτό πολλές φορές η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια απουσίαζε συχνά-πυκνά λόγω των ημικρανιών που την ταλαιπωρούσαν αλλά και λόγω κούρασης από τα τηλεοπτικά της καθήκοντα, όπως ισχυριζόταν. Φέτος, η Ναταλία και το ραδιοφωνικό της ταίρι, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, έκαναν πρεμιέρα μία εβδομάδα αργότερα από τους υπόλοιπους καθώς η παρουσιάστρια επικαλέστηκε και πάλι την τηλεοπτική της εκπομπή.

Και παρά το γεγονός ότι προφανώς ήρθε ξεκούραστη από τις καλοκαιρινές της διακοπές οι απουσίες συνεχίστηκαν και μάλιστα με αμείωτη ένταση. Κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να γίνει αποδεκτό από τη διοίκηση του σταθμού κι έτσι επήλθε η λύση της συνεργασίας για τις δύο πλευρές…

tv-24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]