Ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο εβδομαδιαίο, κωμικό σίριαλ,
''Κόκκινο νυφικό'' ,του ALPHA. Τι λέει για τον ήρωα που υποδύεται, για τους ρόλους, αλλά και για την tv γενικότερα;

Ποιος είναι ο Πέτρος ;

«Ο Πέτρος συστήνεται ως ο σύντροφος της Λούση (Κωνσταντίνο Μιχαήλ), της μητέρας του Όμηρου».

Ο ρόλος του θα σταματήσει εκεί;  

«Θα βοηθήσει και στο παιχνίδι της έρευνας ενώ θα γίνει γνωστό το γεγονός ότι ο Πέτρος ήταν κολλητός του Όμηρου. Όμως, επειδή δεν ήθελε να διακόψει τη σχέση του με τη Λούση, σταμάτησε τη φιλία του με τον Όμηρο» .

Κόντρα ρόλος;  

«Κανένας ρόλος δεν μου φαίνεται κόντρα, καθώς όσο ακραίος και να είναι, τον ερμηνεύω μέσα από ένα δικό μου πρίσμα. Άρα, αυτή η έκφραση είναι για το κοινό, που πολλές φορές μας βλέπει να υποδυόμαστε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει πλάσει στο μυαλό του. Δεν είναι κόντρα κάτι που χρησιμοποιούμε με τη φωνή μας ή το βλέμμα μας».

Πώς του φαίνεται το τηλεοπτικό τοπίο;

«Εδώ και πολλά χρόνια δεν βλέπω τηλεόραση. Τη χρησιμοποιώ ως εργαλείο για να δω ταινίες. Δεν την ανοίγω ούτε για να σπάσω τη σιωπή ή την ώρα του φαγητού. Παρά ταύτα, αν κάποιος μου πει ότι πρέπει να δω κάτι συγκεκριμένο, θα το κάνω. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ακούω ανθρώπους που σέβομαι την αισθητική τους. Ωστόσο, ζω μέσα από τη δουλειά μου στο θέατρο, που σημαίνει πως πρέπει κάθε σεζόν να κάνω δυο ή τρεις παραστάσεις. Άρα, τις τέσσερις ώρες που είμαι σπίτι ξύπνιος δεν την επιλέγω. Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα ,σαφώς είναι θετικό και πρέπει στον χώρο να μπαίνουν νέοι άνθρωποι, αλλά να ξέρετε πως αυτό είναι ρίσκο για εκείνους. Αν η δουλειά τους δεν πάει καλά, δεν ξέρουν αν θα εργαστούν την επόμενη σεζόν».

7 μέρες TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]