O Γεωργίου ανοίγει σαμπάνιες...ο Γρηγόρης κρυφογελάει

Χρηστος Γ
2
Η ' μητέρα των μαχών' ξεκίνησε στην prime time, γεγονός πρωτόγνωρο αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμη & με το Mega σε πλήρη λήθαργο, τρία κανάλια διεκδικούν πρωτιά. H μάχη είναι περισσότερο επικοινωνιακή προς ώρας, μια και τα ποσοστά είναι ικανοποιητικά για ΑΝΤ1, Alpha και ΣΚΑΪ.
Τα νούμερα του Nomads δεν θαμπώνουν, σε καμιά περίπτωση. Τέτοιο ιλιγγιώδες promo ( και πολύ χρήμα) δεν ξαναέπεσε, μόνο ο Θοδωρής Κυριακού δεν μοίρασε φυλλάδια στο Σύνταγμα.Το reality έχει ,όμως, ένα πολύ σημαντικό ατού, την κλιμάκωση ,και έναν Αρναούτογλου, εξαιρετικό ενορχηστρωτή της ίντριγκας,κι έμπειρο τηλεάνθρωπο που μπορεί να επιβλέπει κάθε λεπτομέρεια του μοντάζ και της live δράσης.
Πολλή κουβέντα γίνεται για τον περσινό θριαμβευτή ΣΚΑΪ. Τα νούμερα του Voice και του Ταλέντου είναι εξαιρετικά για έναν σταθμό που έχει διετή τηλεοπτική μαγιά στην ψυχαγωγία, ό,τι και να λένε οι... Κασσάνδρες. Κάνει η πρεμιέρα o 4oς ( !) κύκλος του Voice με 22%, και το νεόφερτο Nomads κάνει 27%; Άσχημο δεν το λες... Μεγάλο αρνητικό; Το αποτέλεσμα των projects του ΣΚΑΪ μοιάζει ανιαρό, δύσκολο να κρατήσει τον θεατή επί τόσες ώρες, για τρεις μήνες...
Όσο για τον Alpha; Μάλλον αισθάνεται μια πρώτη μικρή ανακούφιση για την επιλογή του Τατουάζ, Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά μόνο χαμόγελα προκαλεί στους ιθύνοντες το 23% που χτύπησε η σαπουνόπερα απέναντι σε πολυδάπανα projects.
Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ως προς το nomads περα απτην κλιμακωση που οπως λες και εσυ θα ερθει με τον καιρο, δεν νομιζω οτι ο αντ1 μενει ανικανοποιητος. Σε τετοια προγραμματα ενδιαφερει το καθαρα το νεανικο κοινο. το 35% το λες επιτυχια ιδιαιτερα οταν εχουν προηγηθει δυο παρομοια προγραμματα σε συντομο διαστημα και κυριως με τοσο εντονο ανταγωνισμο (πολυ μεγαλυτερο σε σχεση πχ με το survivor). Πιστευω οτι ο αντ1 ειναι πολυ ικανοποιημενος με τη μεχρι τωρα πορεια η οποια με την ολη οθιση που δινει στο προγραμμα τον φερνει 1η θεση με διαφορα στο συνολο και στο νεανικο της ημερας μιας σεζον με ιδιαιτερα αυξημενο ανταγωνισμο συνολικα σε σχεση με αλλα χρονια.
    Αντιθετα θεωρω οτι στο σκαι περιμεναν για ολα τους τα προγραμματα καλυτερα νουμερα. Τα νουμερα για voice και ταλεντο μοιαζουν ικανοποιητικα ομως σιγουρα περιμεναν μεγαλυτερα και ιδιαιτερα τωρα στην αρχη που ειναι ακομα στα πρωτα επεισοδια και αναμενεται σιγα σιγα να πεσουν(οπως ειχε γινει και περισυ με το voice που στα live εκανε σχεδον τα μισα νουμερα αποτι στις auditions)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοίγει σαμπάνιες με τς γριές... γιατί με 19.8 από το 30+στο δυναμικό, το βλέπω λίγο δύσκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !