Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ ένα φανταστικό βασίλειο, με ευγενείς, χωρικούς, ιππότες, μάγους, καλούς και κακούς, ζούσε ένας βασιλιάς αγαπητός στον λαό, που εκδιώχθηκε με δόλιο τρόπο από τον
θρόνο του.Κάπως έτσι ξεκίνησε το «παραμύθι»μας. Γεννήθηκαν έρωτες, ξέσπασαν κόντρες, καταστρώθηκαν σχέδια.

Ακόμα, όμως, δεν μάθαμε πολλά για την ιστορία αυτή. Θα σταματήσει η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα να «εχθρεύεται» τη μικρή της αδελφή, Αικατερίνη; Ποια από τις δύο Πριγκίπισσες θα κερδίσει, τελικά, την καρδιά του Βαρνάβα; Και με το βασίλειο; Τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του Βαρνάβα; Τι στάση θα κρατήσει ο λοχίας Γουλιέλμος, ο έμπιστος του παλατιού; Από απόψε, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 22:45, τα ερωτήματα βρίσκουν σιγά-σιγά τις απαντήσεις τους. Το «Παραμύθι… αλλιώς» επιστρέφει και η ιστορία ολοκληρώνεται.  


Επεισόδια: 10 + 11
Ο λοχίας Γουλιέλμος, έχοντας ψάξει όλο το δάσος αλλά και κάθε σπίτι στο χωριό, καταλήγει στην καλύβα του μάγου Κορνήλιου. Όταν δεν τον βρει ούτε εκεί, θα φύγει θυμωμένος αγνοώντας πόσο κοντά βρέθηκε στον δραπέτη. Από την άλλη μεριά, στο παλάτι, η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα, όσο περιμένει την επιστροφή του καλού της, ονειρεύεται στιγμές αγάπης κι ευτυχίας μαζί του και οργανώνει τον πριγκιπικό τους γάμο. Είναι τόσο ενθουσιασμένη με το καινούργιο της ειδύλλιο, που μοιράζεται τα νέα της με όποιον βρεθεί στον δρόμο της. Το μεγάλο νέο, όμως, είναι η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας! Πώς θα αντιδράσουν όσοι μάθουν ότι πρόκειται για τον Βαρνάβα, τον πραγματικό Πρίγκιπα του Βασιλείου;


Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες από την Ασπασία για τον Βαρνάβα και για το βράδυ που οι γονείς της εισέβαλαν στο παλάτι και πήραν τον θρόνο από τον νόμιμο και καλό Βασιλιά. Η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα ανησυχεί που οι στρατιώτες δεν έχουν βρει ακόμα τον «έρωτά» της και γκρινιάζει στη μητέρα της. Ο Βασιλιάς Ιάκωβος συναντά τη μικρή του κόρη. Οι δυο τους κουβεντιάζουν με τρυφερότητα και ενδιαφέρον για το μέλλον της και την πιθανότητα ενός γάμου. Στο χωριό, οι στρατιώτες ψάχνουν για τον Βαρνάβα μέχρι που ο ιερέας τούς διακόπτει και τους εμποδίζει τεχνηέντως να συνεχίσουν τις έρευνές τους.


Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης.
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Λώρης Λοϊζίδης .

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Κουρής, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Αντώνης Κατσαρής, Λένια Σορόκου, Κώστα Καζάκας, Λώρης Λοϊζίδης, Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Νίκη Αναστασίου, Πολυξένη Σάββα κ.α. Στον ρόλο της μεγάλης αδελφής, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Παραμύθι… αλλιώς»: Κάθε Παρασκευή, στις 22:45.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]