Το Nomads ξεκίνησε, εντυπωσίασε, και αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση. Τα σχόλια υπήρξαν θετικότατα, ενώ ακόμη και οι πιο δύσπιστοι συμφώνησαν πως πρόκειται για μια παραγωγή που
όμοιά της δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό, όπως καταλαβαίνετε, το μυαλό όλων ξεκίνησε να γυρνά στις… αμοιβές των παικτών για τη συμμετοχή τους. Το θέμα αυτό συζητήθηκε πολύ στον καλλιτεχνικό κόσμο πολύ πριν «κλείσουν» όλοι οι παίκτες για το Nomads. Τι εννοούμε; Ότι ο Ant1 έκανε διάφορες προτάσεις σε εγχώριους αστέρες, εκ των οποίων άλλοι δέχτηκαν να συμμετάσχουν και κάποιοι άλλοι όχι. Γι’ αυτό και τα ποσά που το κανάλι του Αμαρουσίου πρότεινε στους υποψήφιους παίκτες άρχισαν να διαρρέουν στα μεταξύ τους πηγαδάκια.

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, -τα ποσά δηλαδή που ακούστηκαν από διάφορους celebrities- οι ιθύνοντες έκαναν διαφορετική πρόταση στον καθένα από αυτούς. Με άλλα λόγια τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ξεκάθαρα με το Survivor που οι «Διάσημοι» έπαιρναν 2.000 ευρώ την εβδομάδα.Στην περίπτωση του Nomads, έγιναν προτάσεις για 2.000 ευρώ και για 2.500 ευρώ, με το μεγαλύτερο ποσό που ακούστηκε να αγγίζει τις 3.000 ευρώ την εβδομάδα για τα πιο… grande ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η συμφωνία, όμως, δεν σταματά στα χρήματα. Στην περίπτωση πολλών celebrities, ο Αnt1 συμφώνησε και για μετέπειτα συνεργασία με το κανάλι. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία, όμως, ζήτησε πολλά παραπάνω χρήματα από αυτά που της προτάθηκαν, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Nomads. Όλα αυτά, βέβαια, αφού πρώτα οι υπεύθυνοι της παραγωγής του νέου παιχνιδιού επιβίωσης αρνήθηκαν να διαπραγματευτούν μαζί της μια νέα εκπομπή με την ίδια κεντρική παρουσιάστρια – που ήταν και η πρώτη της επιθυμία.

Όσον αφορά τους μη διάσημους παίκτες, η αμοιβή που συμφώνησαν κυμαίνεται μεταξύ 500 – 700 ευρώ την εβδομάδα, ποσό ελάχιστα μεγαλύτερο από τους «Μαχητές» του Survivor. Φυσικά, τα ποσά αυτά προήλθαν από τους μη συμμετέχοντες, γι’ αυτό και το ύψος της αμοιβής των τελικών συμμετεχόντων ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς. Όπως και να έχει, αποδεικνύεται πως ο Ant1 έπαιξε πολύ πιο έξυπνα σε κάθε επίπεδο, έχοντας καταφέρει να κλείσει άκρως ενδιαφέροντα ονόματα τα οποία θα αποδειχτεί λίαν συντόμως πως… άξιζαν τα χρήματα που εξασφάλισαν.

Dailymedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]