δες ποια η θέση των άλλων δύο ομάδων...

Χθες βράδυ έκανε την πρεμιέρα του μέσα από τον ΑΝΤ1 το νέο ριάλιτι επιβίωσης, NOMADS, που διαδραματίζεται στις Φιλιππίνες . Ως γνωστόν, στο παιχνίδι αυτό διαγωνίζονται 3 ομάδες: η ΦΩΤΙΑΖΟΥΓΚΛΑ ,κι ο ΩΚΕΑΝΟΣ. Σε κάθε αγώνισμα, ανάλογα με το ποια νικάει και ποια θέση παίρνουν οι άλλες δύο, υπάρχει κι από μια συγκεκριμένη διαδικασία που θα ακολουθείται :η νικήτρια ομάδα θα απολαμβάνει διαμονή σε πολυτελή βίλα, η 2η θα ζει σε ένα ψαροχώρι, ενώ η τελευταία πρέπει να επιβιώσει σε μια ερημική παραλία.

Το πρώτο αγώνισμα ,λοιπόν, παρακολουθήσαμε χθες βράδυ, και το οποίο ήταν κατά κοινή ομολογία άκρως απαιτητικό . Ποια ομάδα κέρδισε τη διαμονή στη βίλα ,ποια στο ψαροχώρι αλλά και ποια οδηγείται στην ερημική παραλία του νησιού;

Κατά τη διάρκεια του πρώτου αυτού αγωνίσματος, φάνηκε πως προπορεύονταν οι ομάδες, Φωτιά κ' Ωκεανός, ενώ η Ζούγκλα είχε μείνει αρκετά πιο πίσω. Έτσι, και μέσα από πολύ αντίξοες συνθήκες μια κι έβρεχε ακατάπαυστα, την πολυπόθητη διαμονή στη βίλα κέρδισαν έπειτα από την πανηγυρική νίκη της Μαντώς Γαστεράτου οι παίκτες της Φωτιάς.

Δείτε το video:

Στη συνέχεια του παιχνιδιού,κι αφού πια η Φωτιά είχε λάβει τη νίκη της, οι άλλες δυο ομάδες,δηλαδή η Ζούγκλα κι ο Ωκεανός, διαγωνίστηκαν για το ποιος θα πάει στο ψαροχώρι και ποιος τελικά θα μείνει στην...ερημιά! Έτσι, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, τη 2η θέση που εξασφαλίζει διαμονή στο ψαροχώρι,κατάφεραν και κέρδισαν οι παίκτες του Ωκεανού, δηλαδή οι Αθλητές. Τέλος,την 3η θέση, που τους οδηγεί στην ερημική παραλία, πήραν οι παίκτες της Ζούγκλας.

Δείτε το video:

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]